Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
attak79
tag
Hali!
Nekem is az a verzió van,de elengedtem a témát,mert...nagyon nem szoktam mókolgatni amúgy se,meg hiába tennék fel rá egy android 12-t,már az is elavult,már ha működne egYáltalán. Otthon médiafogyasztásra használom a mai napig,arra teljesen jó,de annyit meg nem ér az egész,hogy téglát csináljak belőle. -
stemplar07
őstag
egyet próbálj meg, (szerintem) én amikor visszaküldtem az FRP-lock-os v60-at előtte az LG szervizt hívtam, és jóval hozzáértőbbek voltak,( mint az operátor, illetve ő javasolta, hogy ezzel őket hívjam) azaz felajánlották, hogy bár nincs itthon V60- de megpróbálják ,,kiütni,,(ingyen..) az FRP-t ha van számlám akár német is róla.. legalább értenek hozzá, az LG honlapján fent van a telefon számuk,..(de végül is inkább visszaküldtem..de jól tettem, mert ez legalább 256 GB -lett )
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Azért az vicc, hogy ennyire nincs tisztában egy operátor a saját termékekkel, és csak az itthon forgalmazott készülékekre korlátozódik, miközben annyit illene tudnia, hogy a V sorozat a legnagyobb. És mivel EU modell, így akár forgalmazzák itthon, akár nem, akkor is kellene értenie hozzá.
-
ancsma
aktív tag
[link]
Ezt nem próbáltam, de itt egy LMV600N-re raknak EA szoftvert. Xda-n is elvileg dolgoznak egy újabb LGup szoftveren...Ezt az ebay dolgot én is akartam kérdezni, hogy mi a menete, van-e valami "csel". Eladom, feladom a cuccot postán és ennyi? Vagy akár máshogy/ futár is lehet? Külföldre még nem küldtem én sem, bocs ha hülyeséget írok.
-
stemplar07
őstag
nem hinném, egy független készüléknél, hogy függene, milyen kártyát teszel bele .. nekem is telekom, és azonnal 11-re frissült...
( más : megpróbáltam az ebayre feltenni a dual tokot, hát rá kellett jönnöm, hogy mint vevő jól beszélek ,,englisül,, de mint eladó ,, hyperpasszív ,,vagyok ..)
-
Balanna
tag
-
-
stemplar07
őstag
na szóval megjött a telefon, hibátlan, szép... de valaki azért kipróbálhatta, és barom módon úgy csinált rajta factory resetet, hogy benne hagyta a mailcímét,.. tehát FRP-Lock os a telefon.. még jó, hogy ingyenes vissza szállítás, és ebay garancia volt ... Ma már vissza is küldtem.. refund.. ( semmilyen módszerrel nem lehetett kiütni az FRP lock- ot, az LG szerviz azt nyilatkozta, hogy mivel itthon nincs forgalomban, nem biztos, hogy ki tudják ütni szla. és német garjegy ellenében sem..) na szóval nem árt az óvatosság..
-
-
Balanna
tag
Én nem kérdeztem rá, bíztam a fórumtársak leírásaiban és jól tettem!
Rengeteget segítettetek!
A dual screen nekem nagyon tetszik, úgyhogy maradós.Legjobban azt szeretem, hogy nem kell külön tok, 2 in 1. A G8X-ről már tudom, hogy mindkét kijelzőn nem fér el üveg, viszont fóliát feltenni nem tudok, az már bizonyított tény... Majd kitalálok valamit... MM-hez meg utazgatnom kellene.
-
Balanna
tag
Azt hiszem, pontosan leírtad, hogy miért nem lesz több LG...
Én is sajnálom, és én is dühös vagyok. A megelőző nyilatkozatok miatt is. Ködösítés volt az elmúlt fél év a részükről, az az érzésem.
Ahogy írtad, sok mindent kellett elszúrni "módszeresen", jó hosszú ideig...
Az is röhej, hogy ezt a tavalyi remek cuccost úgy kell/kellett vadászni hónapokig, már jóformán lemondtam róla. Ha nem olvasom el nyolcadszor is a tesztet, nem kattintok rá a "Hozzászólások"-ra, nem olvasom végig a fórumot... Nna... Lényeg hogy van, megvan. -
stemplar07
őstag
Ebay.de , ez 128/8 24 hó garis brand neu bontatlan..LM-V600EA (ha igaz ez 599€ volt) én nem a Janado-tól vettem, mert nem is válaszoltak semmilyen csatornán sem..pedig volt pár db új nekik is, ...én azt szerettem volna venni, az is 599 volt.. de mindegy is mert van 400-as sd-m (2db)is hozzá. (elvileg expressz DHL-el talán ma jön.)
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Köszi a tippeket
ezt találtam az ebay-on, Imak : [link] de sajna mire ideér életbe lép az áfa+vámkezelés bullshit
A Clearplex milyen lett? , jó a felülete? , Mennyibe van, illetve a hátlapra nem lehet feltenni ?
köszi ( közben olvasom, hogy a hátlapra is lehet ..
[ Szerkesztve ]
-
encoder
tag
"Végül a wie neu verziót rendeltem eredeti dobozban."
A telefon is ugyanúgy újnak tűnik, mint a dual screen?
Én is ilyet rendelnék, ezért leteszteltem a kommunikációjukat, de mivel egyik online kontakjukon se válaszoltak (whatsapp, face, email), a +1 év garanciára nem költenék +90 EUR-t... -
Bitlisz
aktív tag
Ilyen ikont ki lehet tenni:
Widget->Billentyűparancs beálítása->Akkumulátor használata
Ezt mappába is be lehet tenni, de nem tudom miért hívja Widgetnek:)Kinézeten kívűl nem nagyon lehet állítani,
nem is értem miért hívja másodlagos kijelzőnek, az csak állapotsor...Az elemlámpa vezérlés - az ártesítések feletti gyorsbeállítás gombokon kívűl'' - tényleg csak az Always On Displayen érhető el, és ott is 'lapozni kell érte', jó lenne ha azt át lehetne szabni, hogy mit legyen ki.
Ez engem is zavar, de ezt még megpróbálnám:
https://forums.androidcentral.com/lg-v60-thinq/1020300-v60-flashlight-question.html
Asszem ez az:
https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.homebutton -
stemplar07
őstag
(volt V10/20/30/ v40 rövid ideig mert az aksiidő nem volt túl jó) most G8x-em van, nézegettem az S20+ S20Ultrákat, de szinte mindenhol nem túl jók az üzemidők,+ melegszik némelyik.. na nem.. gondolom a V50/G8x hasonló aksi időket produkál, a G8x nekem nagyon jókat , 2 napig is elmegy , Valaki tesztelte már a v60-at? egy kijelzővel érdekelne(mert szinte csak azzal használom a g8x-et.. a DAC miatt nehezen ereszeztem el az LG-t , de ha most nem veszem meg a V60-at szerintem nem lesz több ilyen hangú készülék a piacon..
-
encoder
tag
https://mobilarena.hu/tema/re_google_pixel_3_egyszeruen_nagyszeru/hsz_259-259.html
https://www.trustpilot.com/review/janado.de
Nekem gyanús, hogy ezek refurbished V60-at árulnak, de a fentiek tükrében én nem szívesen rendelnék tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
sonkuci
tag
Nos itt is irta valaki, hogy neki is úgy kellene a telefon, hogy dual screenel, mert nem tudom miért, és hogy ő meg olyat látott (alza) ahol nincs. Ergo, lenne rá kereslet és nem csak itthon van ez így.
A 230 nem tudom honnan jön, mert amit linkeltél szállítással tokkal vonóval is kb 217 amúgy.
Mivel EU-ból jön nincs se áfa se vám rá. -
Mikemend
senior tag
Azért az vicc, hogy az amerikai modell majdnem százezerrel olcsóbba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115