Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz saddybaddy #3184 üzenetére

(#3184) & (#3186) saddybaddy

Tökéletesen átérzem azt, amit írtál. :)
    Azt látom, hogy az, aki nem V10-et használ, tényleg még csak sejteni sem sejti azt, hogy lelkes újonc-tól a Topikgazda-ig miért írnak ilyeneket egy telefonról.
    De még akár egy V10 tulaj sem látja ezt mindig, különben nem ínra olyat, hogy
    Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...

Pedig ez van!
    a V10 most ár-érték arányban verhetetlen - nem csak most. Amióta 130 ezer forint körül (sőt, most már alatta) van az ára, azóta "best buy"... :K

(#3201) stemplar07
    Köszönöm. :R

(#3203) .:Ádám:.
    :))
    Yes!!! ;]

(#3206) eladogeppc
    Neeeeeeeeeeeee.... :O :O :O
    És újra kezdődik... :O :O :O
    Kérek egy fiatal, csinos ápolónőt!
    Vagy valami aranyos lányt, aki megvigasztal.
    Van itt valaki?...

"Kedves Érdeklődő!
    Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t,
    illetve használd a topikban a kereső-t!"
    Nagyon köszönöm. :R

4-6 órát látok SOT-ot, de érdekelne nem ilyen körülbelüli érték, hanem konkrét.

FAQ: Mennyi üzemidőre képes a V10?
    Ha látsz ennél bővebb választ bármely más telefon téma-összefoglalójában, akkor kérlek linkeld nekem.
    Amiket leírtam, azok konkrét felhasználói visszajelzések.

(#3209) eladogeppc
    Most komolyan kérdezed, hogy ez alapján pontosan mennyi SOT-ra számíthatsz? :O :O

Ezt sajnos senki sem mondhatja meg neked, mert nem csak attól függ, amiket megadtál.

Mindenki:

Azon tűnődöm, hogy létrehozom a "V10 fórumban ismételt kéréseket feltevők OFF topikja"-t, és ott lehetne ezeket úja, és újra, és újra megtárgyalni.
    A törzs tagokat kérdezem: mi a véleményetek erről? ;]

• Fail3D!

addikt

válasz saddybaddy #3184 üzenetére

El is varhato, hogy jobb legyen... Azert van par generacio kulonbseg az emlitett telefonok kozott:)

Új hozzászólás Aktív témák