Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Ősszel, mikor különösképpen szabin voltam és tévéztem, jött a vihar. Ez bőven éjfél után volt. Na, akkor olyat szólt egy villám, hogy én is azt nézegettem, kinél van tűz.

Powerbank? Azt sem tudom, hova tettem.
Mindegy, ha hétfőig nem válaszolnak, felhívom őket. Aztán megrendelem máshonnan. És akkor nem hagyom ellopni, viharban meg a bankról töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jófogás tapasztalatok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest