- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Lacko84 #1627 üzenetére
Nem csak szót, egész mondatot is tud fordítani... Quick translator-t keresd az app-ok közt.
Kamerán kell belőni a fordítani kívánt mondatot (ilyenkor a fekvő helyzet előnyösebb) ő pedig szépen aránylag jó fordítást ad.Én nem tudok még olyan helyzetet mondani amikor szükségem lett volna rá. Viszont el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy "felprogramoz az ember egy cimkét, amit a kocsiba ragaszt, és mondjuk ha beszállsz és hozzáérinted a telót akkor elindítja a navigációt... Illetve a szigetfesztiválról hallottam, hogy ott lehetett fizetni nfc-s telefonokkal...
Szóval nekem egyenlőre kevéssé kihasznált lehetőség... -
bucsupeti
senior tag
válasz
Lacko84 #1627 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy az NFC az a hátlapba be van építve.
A fordító amiről beszélsz az a Quick Translator alkalmazás. Ezt telepíteni tudod ha elindítod az Alkalamzás kezelő gyári "alkalmazást". Itt a Telepíthető alkalmazások szekcióban megtalálod a Quick Translator-t. A mellette lévő Telepít gombra tappolva települ és utána használhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest