- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
válasz
bubus66 #9790 üzenetére
Szerintem eléggé ki lett vesézve minden.
Így lehetne foglalkozni a nagyon komoly témákkal, hogy tovább ne az én baromságommal legyen tele az oldal, hanem az előttem lévő pár száz fontosabb dolgokkal.
Hisz gondolom még nincs kivesézve az összes kérdés és probléma az L9-es telefonnal kapcsolatban.
Ha meg igen mindenki olvasson vissza pár ezer üzenetet és tuti ott lesz a válasz.....
Mert azt nem hiszem el, hogy még nem lett mindenre megadva a válasz ezerszer.... Csak vissza kell olvasgatni és nem írogatni kérdezősködni és feltartani a fontosabb embereket hülyeségekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest