- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
-
313313
addikt
Az én Lg-m a héten pl már a Lux+Opera mini párost nem birta együtt futtatni, netezés közbe össze-vissza állígatta a kijelző fényerejét.
Lg-n már jó ideje nem kapom meg a facebook értesítéseket illetve már messenger üzenetek se jönnek, ha elindítom, akkor látom, hogy írtak, de nem is kevesen...Szerk.: erre rájon ez a média scenneléses hiba..
-
B.i.L
senior tag
válasz
313313 #15696 üzenetére
Nekem is jó ajánlatot tettek(18.k),goldoltam kipróbálom.Van pár idegesítő dolog,de mindent összegezve használható.
Ajánló:
Pro:elvárásaimat felül múlja(hang minőség kíváló),gyári rendszer atomstabil,kamera 5*,gyors.
Kontra:megbízhatatlan programok,alkalmazások szintén nagyon hiányosak,sd kártya bizonytalanság.
Verdikt:telefon,okoskodórendszerrel,jókijelzővel és megfelelő üzemidővel.
Nagyon halk lett a hangszóró,ki lehet cseréni valahogy,már több,mint 2 éves-nem szívesen válok meg az F6-tól.
És még mindig többet tud,mint a 60-80 ezres új telefonok -
kaosz86
aktív tag
Még rootolhatatlan? a v20f romra gondolok
-
Dexter68
addikt
válasz
Szállító76 #15686 üzenetére
Azt gondolom (lehet, hogy rosszul), hogy a sorszámok és betűk jelzik a frissességet, így az általam favorizált 20E frissebb, max annyi lehet, hogy a spanyol orange előfizetőknek adták oda mostanában nagy kegyesen.
-
Skyhigh
aktív tag
Ezzel nem ártottál az aksinak, mert az elektronika lekapcsolta a telefonodat, viszont most hogy teljesen feltöltötte az aksit is újra kalibrálta a SW.
Elvileg most már jól fog működni, lehet 1-2 hónap múlva újra meg kell ezt tenned, nálam főleg akkor csinált ilyet, ha 30%.ról 50%-re töltöttem egyik nap majd másnap 20%-ról 70%-ig és még aznap 60%-ról próbáltam 100%-ra, de 95% fölé nem nagyon akart menni 12 óra töltés után sem.
Ami még segíthet a jövőben, a ki-be kapcsolás, mert akkor lehet felugrik 100%-ra. Nálunk az F70-nél volt ilyen, hogy 91% felé nem akart tölteni, majd az újra indítást követően 99%-lett...
-
Gali199qd
tag
Miért van az ,hogy nem működik az NFC-m az LG F6-on ?? minden bevan hozzá kapcsolva és mégsem működik.
-
Szállító76
tag
Srácok. Nincs valakinek kedve kipróbálni a román 20C -t? Friss robogós.
-
gerlaip
addikt
válasz
KoryHu #15681 üzenetére
Köszi a választ!
Az eustock.hu-n látom 64900-ért a Prime-ot.
Egyébként nekem egyre inkább a g-flex felé hajlik a szívem, mert nagyon jó tapasztalataim vannak az Optimus F6-tal, de sokan írják a kijelző besárgulást, illetve az oprendszer akadását a G-flex-nél. Persze a sárgulás azt hiszem garanciális. -
Myers
senior tag
Sziasztok!
Pár napja azt csinálja a telefon, hogy (látszólag) nem töltődik fel az akksi teljesen. 60% környékén megáll. Persze a töltés látszólag megy az akksi ikon jelzőn, a led is pirosan pislákol.
Most is már órák óta töltöm, és 62%-on áll, és nagyjából ennyiről is indult a töltés.
A kérdés, hogy tényleg tölt-e, vagy csak rosszul jelzi ki? Előfordulhat túltöltés, nem megy tönkre az akksi?
Újraindítás volt, 4.1.2 van rajta.
-
KoryHu
aktív tag
válasz
gerlaip #15680 üzenetére
Én személyesen nem ismerem egyik készüléket se, de ha bejövős az ívelt kijelző, akkor azt. Illetve a xiaomi Mtk-s, az Lg qualcomm 810, amire melegedést szoktak írni, és ha jól tudom a xiaomiban nem optikai stabilizátoros a kamera. Illetve nincs akkora árkülönbség most hogy ránéztem, én 65 ezerért sehol se látok olyat. Inkább 72-85. S leírás szerint az Lg 128gb kártyát is támogat, ha ez érdekes.
Ha ennyit pénzt szánsz rá, nézd meg őket személyesen valahol és úgy dönts.
-
gerlaip
addikt
Sziasztok! Itt a csapatban olyanok vannak, akik értékelik, ha elérhető áron jó teljesítményű mobilhoz jutnak.
Lassan szeretném lecserélni az F6-osomat, és két készülék tűnik elérhetőnek:Xiaomi Redmi Note 2 Prime 32GB 65E Ft
LG G Flex 2 16 GB 83E FtMindkét készülék mellett is szólnak érvek, és persze ellenük is, ti melyiket választanátok?
-
antal750
aktív tag
Srácok
Van itt valaki aki meg tudja nekem mondani hogy is kell a meglèvő szoftvert újra húzni? Jb 4.1.2 Telenoros. Amiket találtam már nem élnek. Kdz bubustól....
Mèg mindig villog a segédfény, nagyon zavaró 😭(értesítő led) -
KoryHu
aktív tag
válasz
antal750 #15662 üzenetére
Szerintem ott nem lehet. A LED-et a Beállítások>Kijelző "Home gomb LED visszajelzései"-nél lehet kikapcsolni.
Nincs egy olvasatlan SMS-ed, vagy gyári Email programban olvasatlanod? Vagy az Üzeneteknél a Beállítások Értesítés menüben nincs bekapcsolva a "Figyelmeztetés megismétlése" opció?
Én akkor futottam bele ilyen villogásokba feleslegesen (hiába olvastam el az üzenetet). Úgy szűnt meg, hogy azt pipát kivettem, illetve újból elolvastam kb. 50 üzenetet visszamenőleg. Talán kétszer volt ilyen eddig, és azóta hanyagolom ezt az ismételt figyelmeztetés opciót.
Egyszer meg az ébresztőnél akadt be (gyári), villogott restartig minden színben (pedig az ébresztő már rég nem ment), de az ébresztőnél kivettem a LED beállítást, azóta király az ébresztő (1,5 éve), nekem a "nem ébreszt -szundis" hiba se jött elő, pedig sokaknak volt hibája a gyári ébresztővel.
(JB). -
antal750
aktív tag
Srácok
A rejtett menüben nem tudom kikapcsolni a ledet hogy ne villogjon? -
Dexter68
addikt
válasz
Forestjo #15656 üzenetére
A rootolás egy eljárás, ami lehetővé teszi, hogy némely appok hozzáférjenek a rendszerfájlokhoz, rendszerkönyvtárakhoz.
Az sdfix engedélyezi KK alatt az appoknak, hogy az sd kártyára írjanak és ne a belső memóriát tömjék tele a szarjaikkal.
A Link2sd az sd kártyán létrehozott ext-partíciót teszi láthatóvá a teló számára és a segítségével appok tömkelegét tudod átmozgatni, felszabadítva ezzel egy rakat belső memóriát.
Az xposed egy keretrendszer, ami kell ahhoz, hogy feltedd a
Gravitybox-ot, amivel mindenféle módosítást tudsz eszközölni a teló UI-jében, meg a viselkedésében.
Az xposed media scanner optimizerrel le lehet korlátozni, hogy hol keressen média fájlokat.A többit rád bízom és a guglira
-
Dexter68
addikt
válasz
kaosz86 #15658 üzenetére
A v20E esetében az SD KitKat Fixer megoldja a gondot.
-
kaosz86
aktív tag
Semmi fejlemény a v20F rootolhatóságáról?
(csak azért kellene hogy a total commander kapjon sd írásra jogot) -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Megint belefutottam villog a középső gombom folyamatosan..
Csináltam gyári visszaállítást de így is maradt a folyamatos villogás
Szerintetek mit lehetne vele kezdeni??
Nincs itt valaki a közelben?(Jászberény) aki esetleg újra tudná rakni az egészet segítene?? -
adsl
aktív tag
Az mitől lehet hogy este kikapcsoltam a Wifit,mobilnet se volt bekapcsolva,sőt repülőmódba tettem ma reggelre meg 41%-ról 26%-ra esett az akku töltöttség.Ilyen még nem volt.
-
suhi84
tag
válasz
KoryHu #15637 üzenetére
Úgy 2 hónapja én is így jártam, folyamatosan restartolt a telefon, de olyan szinten, hogy már inkább kivettem az akksit. Próbálkoztam vele tovább, mire észrevettem, hogy a bekapcsológombhoz, ha csak minimálisan is hozzáérek megőrül. Telenorba leadtam, megcsinálták azóta jó.
-
Forestjo
senior tag
Lehet hogy visszarakom én a 20E-t és rootolom és pucolom, mert ugyanis eddig nem rootoltam, csak jegeltem appokat.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Dexter68 #15648 üzenetére
Köszi a választ. Nekem a KK alatt is voltak néha gondjaim, de nem ilyenek. Ott az volt, hogy néha nem indult el, csak kicsit késve (szerintem memória volt kevés, vagy nem tom), vagy visszajátszásnál néha leállt, de csak a lejátszás - és újra elindítottam kétszer háromszor, utána stabil volt.
A lejátszás megakadása az gyakori volt, de nem annyira bosszantó, a késéses indulás nagyon ritka volt, tán egyszer kétszer.
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Az ajánlott CallRecorder-t használom hívásfelvételre. Eddig a KK alatt működött is, de memória gondjai miatt meguntam és visszaraktam a JB-t. Erre is telepítettem a rögzítőt, de szinte alig halható hangerőn vesz fel, mi lehet a baj?
Persze a Messenger szuperül jelez fénnyel is.
-
Dexter68
addikt
„Lehet így lett kalibrálva az élettartama a telónak?”
Szerintem csinálj az appjaidról mentést (ha rootoltad, akkor a beállításokat is le tudod menteni a Titanium backuppal), és toljál neki egy hard resetet. Appok vissza és máris meghosszabbodott az élettartam.Suste #15638: Nekem nincs panaszom a KK-ra.
-
barrique
tag
Én ezt nem értem.
Akármennyi tárhely áll rendelkezésre a telómon, képtelen vagyok telepíteni a TitaniumBackup-ot.
Mindig azt írja, hogy nincs elég tárhely, szabadítsak fel.
1.7 Gb nem elég a 7.33 Megához?
Mit lehetne tenni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
adsl
aktív tag
válasz
KoryHu #15637 üzenetére
Üdv.Azt hiszem az elsők közt írtam én is erről a hibáról.Nekem is gyári JB,nincs Root meg semmi piszkálás.19 hónapos.Pár dolog van csak telepítve.Telefon belső memória is több mint 3Giga üres,meg a 4Gigás SD-m is félig van tele.Egyszer tapasztaltam ezt a restartot úgy ahogy te is írtad,azóta nem jött elő vagy nem vettem észre.Most néha ez a google leállt ablak szokott felugrálni és olyankor eltűnik a billentyűzet.Lehet így lett kalibrálva az élettartama a telónak?!Amúgy személy szerint nagyon megvagyok elégedve az F6-al!Mindenben megfelel nekem!Az utóbbi időben előjött 2 hibácskát leszámítva...De emiatt,főleg ha nem jelentkeznek állandóan ezek a hibák akkor tuti hogy nem mostanában váltok másik telóra!!!
-
suste
veterán
valaki használ esetleg 4.4 rom-mal Xiaomi mi band -et?
nekem a 4.1 van még, ezzel tökéletes a telefon, de a xiaomi cucchoz elvileg kell a 4.4
amit egyébként fel is tennék simán, ha nem lenne ennyi rossz tapasztalat vele....
de ha tutira működik az újabb rom-mal, akkor lehet megpróbálnám még is.... -
KoryHu
aktív tag
Üdv. Nekem is előjött mint talán valaki másnak is, ez a "gyors restart" hiba. Telefonáltam, leraktam, épp befejeztem a hívást, megnyomtam a lezárás gombot, majd leraktam az asztalra, kb 5 másodperc múlva trillazo hang, látom restartolt a teló. De kb 10 másodperc alatt, média szkennelés se volt. A teljes futási idő nem indult újra, viszont az alkalmazások futási ideje igen. Ilyet egész biztos még sose csinált. 23 hónapos, gyári JB. Akksi 80%-on volt, most 78%. Semmit se telepítettem már vagy 1 hete és 6 napja megy a készülék, de volt már 1000 órás futasidőm is hiba nélkül ... Eddig egy restartot értem meg kb 1 éve fotózás gombra kattintva restartolt, de az egy rendes "kifagyós" restart volt.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Skyhigh #15628 üzenetére
Nálam JB alatt csinálja, rootolt, és a gyári vissza állítás is csak addig oldja meg, míg minden alkalmazást be-nem lakok. Utána már megint percek mire betölt.
Kingston Class10-es sd van benne, kb 3-4 giga tartalommal.Jó lenne tudni, hogy KK alatt is ezt csinálja-e vagy nem....
-
ultio
aktív tag
Van olyan jegyzetelős app, ami ingyenes, szgépen is megy és jelszóval lehet levédeni a jegyzeteket?
-
Tomasz72
aktív tag
Nálam is előfordult néha, hogy 100%-nál leragadt.
Kicsit kigyomláltam a memóriakártyát, kb 2 hete csend, nyugalom.
Szerintem inkább ennyire teleszemeteli a rendszer... -
313313
addikt
válasz
J.Pinkman #15626 üzenetére
Ez a napközbeni szkennelés nálam jött elő. Gyára galéria alkalmazás ilyenkor kuka, OneDrive is használhatatlan, ezeket próbáltam. Ha menüből rámegyek a memóriakártya kiadása, majd pár másodperc után a a csatolásra, akkor végig szkenneli újra a kártyát, de nem akad meg 100%-on...
-
J.Pinkman
tag
válasz
zoli62 #15623 üzenetére
Xposed-nak van erre is egy modulja.
Xposed Media Scanner Optimizer
Nem nézi át az egész telót, csak amit engedélyezel neki.
Nálam 4-5 mp a szkennelés.Valamint nálam is előjött az a bug, amit más már leírt: napközben is csinál egy média szkennelést, majd 100%-on ott felejti az eredményt értesítési sávban, amit el sem lehet tüntetni.
Na ez a modul ezt nem is engedélyezi a telónak. -
barrique
tag
Sziasztok!
Ma reggelre néhány Gravitybox beállításom megváltozott...
Próbálom újra beállítani, de azt írja, hogy a Gravitybox keretrendszer nem válaszol.Mit lehetne csinálni, hogy jó legyen?
A válaszokat előre is köszönöm. -
zoli62
addikt
Mostanában azt csinálja a telefon, hogy bekapcsolás és hálózatra való feljelentkezés után percekig tart, míg befejeződik a médiakeresés, és addig használhatatlan, mert kevés a memória. Mitől lehet ez?
-
-
barrique
tag
Ha a Háttérképre nyomok, nem a Mozgó háttérkép jön föl, hanem azok a lehetséges helyek, ahonnét háttérképeket tudok beállítani...
Olyan, hogy mozgó háttérkép, nincs a lehetőségek között. -
barrique
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a live wallpaper opciót?
Letöltöttem egyet, de nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy navigáljak a live wallpaper settingsbe és ott válasszam ki... -
antal750
aktív tag
válasz
stefi68 #15612 üzenetére
Heló
Az benne van de az kevés
Ezzel a screensize and density play-s progival lehetne valahogyan mókolni.Ezt lefuttatva kapunk olyan értékeket fekvő és álló módban amit belekellene írni.Na ez nem akar nekem összejönni.Nem találom azt az értékeket benne ami a teljes képernyős megjelenítéshez kell.
Vagy esetleg ha te használsz igo-t a sys txt-t átküldenéd?? -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Sikerült visszahoznom a telót működésbeÚjra raktam mindent,használtam a szülinapos igo progit is de van egy pici bajom a megjelenítéssel.Nem jelenik meg teljes képernyőn,a felső navibárt nem tudom eltüntetni..
Azt tudom hogy a sys txt-ben kellene valamit átírni,de ez nem sikerül..Ha van köztetek aki tudja mik ezek az értékek legyen szives nekem elküldeni akár privátban is..Előre is köszönöm -
TeeJay
félisten
venni akarok egy Blitzwolf USB töltőt ami két USB porton 2,4-2,4A-t tud küldeni töltésre
nem lesz baj ha az LG F6 telefont rátolom és a gyári töltő 1,2A helyett nagyobb kakaót is kaphat?egyáltalán 2,4A-t tudni fog az F6 vagy úgyis csak minimálisan fog több menni mint a gyári töltővel?
párom LG L90 telefonjához meg csak 0,8A-es töltőt adtak és annak is jó lenne ha nagyobb kakaó van a töltő adapterben és nem 3óra a feltöltés hanem kevesebb
kinek mi a tapasztalata ezzel?
-
barrique
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a live wallpaper opciót?
Letöltöttem egyet, de nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy navigáljak a live wallpaper settingsbe és ott válasszam ki... -
Dexter68
addikt
-
Forestjo
senior tag
Nos volt már valakinek ilyen gondja? Általában minden Android telefonra érvényes ez a beállítás? Mert ezen a mobilon nem lehet változtatni a max három sms-en.
Azért volna jó, ha több SMS-t tudnák küldeni egyszerre, mert nekem az ingyenes. Meg az illető hölgy, aki fogadja, egyszerűbben el tudja olvasni, mint ha cseten kapná. Így elég hülyeség, hogy csak három SMS a határ. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Van - e olyan progi a Playen, ami összefűzi az SMS-ket és a negyedik SMS után is SMS-t küld, nem vált át MMS-be? Mert alapból 3 SMS-t lehet csak SMS-ként összefűzi, minden további már MMS-ként megy el.
-
kaosz86
aktív tag
Biztos hogy nem a gmail fiók létrehozás gombra mentél rá, a "van már google fiókom" helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest