- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
banadavid #10142 üzenetére
Örüljünk neki,hogy nincsenek komolyabb problémák,amikről beszélni kellene! Anno az Optimus 2x fórumban másról sem szólt az élet Az Xperia Ion fórumot is csíptem,mert ott is adott volt egy telefon,ami 99%-ban jól működött,tette a dolgát és senki sem panaszkodott! Remélem itt is ez a dörgés! :-)
-
pumukli23
senior tag
válasz
banadavid #9825 üzenetére
Ha mind2 telon engedelyezve van es az nfc is aktiv, akkor illene mennie. Neha szorakozik, akkor nfc kikapcs, bekapcs segit. Ha play storeban vagy, es ugy erinted hozza akkor a masik telon is megnyitja es mar toltheti is le az adott appot, vagy ha google maps app van nyitva akkor pl az kijelolt cimet kuldi at. A csippanas utan meg kell erinteni.
Tegnap probaltuk egy lumiaval, es azzal is mukodott, persze nem Google maps appot, csak bongeszot nyitott.Szerk: kepet majd JBtol lehet
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
-
wolruf
őstag
válasz
banadavid #9794 üzenetére
Megapixelek elfogytak, nagyobb kijelző már nem lehet, mert az tablet, ennél több magos procit még nem tudnak beleszuszakolni, akksit nem akarnak, marad most a retina-szaruhártya-szemgolyó kijelző. Azt kész. Pont tegnap néztem filmet a telefonomon NAS-ról (720p film), hogy milyen durván szép képe van ennek a 4x-nek
-
pumukli23
senior tag
válasz
banadavid #9738 üzenetére
1: This application unlocks the n7player (Trial) and removes the time limitation. Ezt a play store-ban írja a fizetős appnál. Tehát az ingyenes verzió időkorlátos.
2: Attól függ az app mi alapján jeleníti meg a borítót. Biztos vannak rá egyéb megoldások, nekem most ezek jutottak eszembe:
- az mp3-ba lehet plusz infókat beágyazni, ilyen pl maga a borító is (egyébként külön programmal te is bele tudod tenni)
- ott a borító az album mappájában és a fájlnévből kiokoskodja, hogy azt kell megjeleníteni
- előadó / szám címe alapján letölti a netről -
Naras
őstag
válasz
banadavid #9415 üzenetére
Ha nekem szögezted a kérdést, akkor Double Twist Player
-
Naras
őstag
válasz
banadavid #9407 üzenetére
A gyári számomra meglepően jól szól, persze ez csak az eddigi telefon mellé csomagolt füleseket minősíti le, nem pedig ezt fel... jómagam egyébként BT fülessel használom, azzal nekem elég hangos, és elég jól is szól, már amennyire ettől elvárom...
Egyébként most megnéztem sima fülhallgatóval is, azzal is lejjebb kellett vennem a hangerőt, pedig én is szeretem hangosan hallgatni a zenéket, de azért a hallásomat sem akarom jobban szétcseszni...
Tud ez szólni, ha kell... -
Muki94
aktív tag
válasz
banadavid #7328 üzenetére
Sajnos nincsen másfajta hátlap, csak a két gyári szín.
Tok? Milyenre gondolsz? Szilikon, TPU, műanyag rápattintós?Ajánlom az S line tokokat ( dizájn alapján ez a neve, nem a márkája):
ilyet használok, iszonyat jó a fogása, nem izzad rá a kezed, viszont a gombokat nehezebb vele nyomkodni, mert azokat is fedi.
Esetleg még ez
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest