- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2551 üzenetére
Sms jelzes beallitast kerdezett
Szerintem csak gyarit lehet beallitani. Sem alapbol sem appal nem talalkoztam ami meg tudna csinalni.
Viszont a csengohang beallitasban igazad van
-
Pumba3
tag
válasz
ferikek #2500 üzenetére
Nah az nem is baj, hogy vodás került oda. Nekem is azok voltak frissítés után. ÚJ APN, a leírtak szerint.
Akkor 2 lehetőséget javasolnék. Menj be a Tré mobilhoz, próbáltad meg beállítani ott egy zsenivel (de szerintem nem szolgáltatói hiba, miután írtad hogy a másik telefonban működik) Nem lehet, hogy hardveres baja van a telónak?
-
Pumba3
tag
válasz
simi12345 #2451 üzenetére
Nincs mit =)
(#2473) tome.jr 1,5 GHz?
Nem sok az egy picit a telónak?
Biztos jó lesz a 2.3-al amit mondtál
(#2476) ferikek Nekem a v10b volt eredetileg mint neked, és azzal is ment a netem. Próbálgasd még, ha nem megy akkor v10c vagy d.. Ha akkor sem, akkor go T-Mobile, állítsák be szépen...
(#2477) dfcwolf: Én sem gondolnám, nekem Launcher Pro miatt nem merül úgy...
(#2479) tome.jr Te melyiket ajánlottad?
-
Pumba3
tag
válasz
slayerenkala #2468 üzenetére
És az főzött romokkal produkálja azt amit az O2X alaphangon ;-) (HA egyáltalán produkál annyit) Gondolj bele, ez faszán főzött romokkal miket produkál majd
Rotate, +1
Egyértelmű, hogy megéri a +21 K-t ;-)
-
Pumba3
tag
válasz
Giovanny #2441 üzenetére
“Android 2.3.3 Gingerbread alapokon nyugvó jövevény Sense 3.0 kezelőfelületet, 4,3 hüvelykes, 540x960 képpontos (qHD) érintőkijelzőt, LED villanóval ellátott 8 megapixeles fő és VGA felbontású előlapi kamerát, 1,2 GHz-en futó kétmagos ARM Cortex-A8 alapú processzort és 768 MB RAM-ot kapott.“
Jobb jobbb... De nem halok bele a pici tobblet tudasba
Raadasul a Pyramid szerintem vagy 40 penzel dragabb... Az O2X Teljesitmenyevel nincs baj(unk)... Dontsd el Te hogy a valamiven jobb hardver megerie a plusz penzt szamodra.
-
Pumba3
tag
válasz
C.Brigante #2443 üzenetére
+ 1 hozza jarulas
-
Pumba3
tag
válasz
simi12345 #2440 üzenetére
Igen a gyari marad a hatterben, de persze tudsz valtani koztuk. A fizetosben vannak olyan beallitasi lehetosegeg, amelyek a freeben nincsenek. Pl widgetek mereteinek modositasa, ami ugyis kell
Illetve nalam a fizetos gyorsabb is mint a free.
Janos, en a hellyedben valtanek
Nagyon szeretheto es nagyon fasza
Oszeszereles is az anyaghasznalat is a fogas is a suly is a kinezet is... Minden fasza
Az akksi kibir 2 napot is ha nincs hasznalva csak par hivasra. Ha nagyon nyuzva van akkor 5 ora. Ha atlag hasznalat, akkor reggel leveszed, este felrakod toltore
Szerintem a HTC sem hiszem hogy tobbet nyujt... Max a Sense UI... De erre meg itt vannak a launcherek
-
Pumba3
tag
Nem tudom... ha nekem iPhonom lett volna, talan akkor is lecsereltek volna. Nagyon szeretheto az Android a szemelyre szabhatosaga miatt.
A proba elso hszben a belinkelt ketto kep a kepernyo bevilagitasarol kitsit durva
A tobbieknek akinek ilyen van, ennyire nem veszes. Es ha jol emlekszem, akkor az a keszulek cseres is lett.
-
Pumba3
tag
Bocsánat a dupláért!
Azt hogy lehet beállítani, hogy a névjegyzékben ne mutassa a sim számokat?
Importáltam ugye USIM-ről az adatokat, és most minden kétszer látszódik
1 az simen, 1 meg a telefon memóriában.
-
Pumba3
tag
Original UK v10d XDA-ról.
-
Pumba3
tag
Akkor tényleg nem tudom mi a baj :S Hogy állítottad be? Zenelejátszóban hosszan nyomva, a felugró menüből? Mert van olyan app ami ugyan ezt csinálja és azzal nekem is xar volt a minősége. Ha az 1. módon, akkor tényleg fogalmam sincs :S
(#2371) ferikek: Gyárilag nincsen rajta. Telepíthető widget rá... Leírom nekem hogyan van a beállítás:
Adatkapcsolat engedélyezve: BE
Adat roaming: KI
Hálózat típus: GSM/WCDMA (auto mód)
Hozzáférési pont: t-mobile (ahogyan már linkeltem)
Csak 2G hálózat: KIMit is mondtál, neked melyik sw van fent?
Annyit csinálj meg, hogy adatkapcsolat engedélyezése kikapcs, majd restart a telót, utána adatkapcsolat engedélyezése bekapcs.. Nekem v10b-nél egyszer így oldódott meg ez a problémám
(#2375) Kenan: Jooker-t kiegészítve még: A legújabb a v10d.
(#2380) Daniel Alves Én használok cache cleanert... Ha rendszeresen netezel, marketezel, akkor olykor olykor jó törölni (Habár nem nagyon halmozódik el a cahce)
(#2386) Kenan Jooker írta
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2362 üzenetére
"Facebook for android" app a Marketen sokkal jobb, mint a gyári
Ajánlom
Reggel óta volt még egy "iPhonod vaaan?" jóképű megjegyzés
-
Pumba3
tag
Köszi a képet ;-)
(#2347) mycso: csatlakozom jooker-hez, nekem is normálisan szól. Szoft cserét mondanék én is a legújabbra.
(#2348) ferikek Annak mindegynek kell lennie. amikor még nem volt mobilnetem aktiválva, akkor is feltudtam menni a netre (az igaz, hogy jó drágán
) Ugye semmilyen apn kikapcsoló cuccost nem raktál még fel? Pl amit ajánlottam APN-on-offot. Mert hiába van bepipálva az adatkapcsolat engedélyezése, az a widget tiltja úgy is.
(#2351) dfcwolf: Kezelőfelület, kezdőképernyő, menü cseréje
Sokkal jobban van optimalizálva, mint az alap UI, semmiféle laggolás nincsen és jobban személyre szabhatóak
Ilyen a launcher pro is, az adw launcher is és a többi
Szerk: Skynet közben látom már előzött
-
Pumba3
tag
válasz
Ra's al Ghul #2342 üzenetére
Én arról még nem hallottam, rakd fel az APN On-Off widgetet, amely egy kattra ki- és bekapcsolja neked az adatforgalmat. Melyet jelez is zöld és piros változó színével
Ferikek Én ez alapján állítottam be (csináltam egy újat és oda raktam a pötyit mellé), majd a telefon később magának írta át internetapndroid-ra...
-
Pumba3
tag
válasz
ferikek #2313 üzenetére
Beallitasok - wireless beallitasok - adathalozatok - adatkapcsolat ebgedelyezese bekapcs ea mennie kell.
mycso 2315 Szabad megkerseznem ezeknek a widgeteknek anevet?
Daniel Alves 2317 Beautiful widgets
Rotate 2318 En is szivtam vele, fel is adtam xD
Balázs: Igazsag szerint Újkígyósról
Édesanyám Gyulai. Te?
-
Pumba3
tag
El se hiszem
Ma megkaptam reggel, hogy olyan a 2X mint a iPhone 4... Veszem elő reggel a pályaudvaron telefonálni a drágát és egy ismerősök megszólalt: “Vettél egy iPhone-t?“ Ajaj, nagy a baj xD
-
Pumba3
tag
A lényeg, hogy sikerült életre kelteni
Én a gyárival jártam így, amikor már fullra pakoltam mindennel amivel akartam és faszán személyre szabtam... amikor frissítettem az LG PC Suittal, majd eltűnt a magyar nyelv és engem zavart, majd felraktam a v10c-t, nekem is minden oda lett. Idegesítő, valóban
Amég a v10c-mel nincs gond, addig nem pakolom a v10d-t
Pont emiatt
Mi az a százalékos battery cucc?
-
Pumba3
tag
válasz
C.Brigante #2273 üzenetére
Ha bármi gondod lenne, segítünk
De ne legyen!
-
Pumba3
tag
Egyetértek veled, teljes mértékben
(#2218) Rotate Írtak róla itt a fórumon is az egyik hírben, hogy a Black megjelenésével, mind az Optimus UI 2.0 mind a 2.3 elérhető lesz a 2x-re is. Az LG Home-al kapcsolatban hasonló a véleményem
(#2219) hvb: Igen, persze
Ez egyébként is egy elírás az XDA-n, ugyanis a Voda nem is árulja
Független maradt, magyar nyelvel!
(#2228) Daniel Alves és Rotate (#2227) Nekem sem szokott forró lenni annyira...
Meleg igen... de forró
(#2230) BITBOYS Mit?
-
Pumba3
tag
Én a v10c-t raktam rá, pont azt amit írtál! És nagyon faszán működik vele, semmi hiba (sem fagyás, sem ébresztés, sem telefonálással baj)
(#2212) Skynet258 Nah lehet én is próbálkozok még vele
Go Launcher a menü részben tetszik jobban
Meg hogy rákattolva egy ikonra egyből át lehet nevezni (amit launcher proban nem lehet) illetve amikor ki akarsz pakolni progikat az asztalra, akkor egyszerre többet lehet.
Minden esetre eddig nekem a launcher pro gyorsabbnak bizonyult :S Pedig funkcionálisan a go launcher a jobb.
-
Pumba3
tag
Úgy jártál mint én. Ha szeretnél magyar nyelvet, akkor flashelj rá egy gyári v10c romot.
(#2207) Skynet258 Egyetértek veled az összeszerelés részben is. Illetve a súlyban is. Nekem is jobban esik ezt megfogni mint a Galaxy-t. Számomra is pozitívum, hogy nehezebb.
A Go Launcher nálam ha megvolt pakolva rendesen, akkor laggolós volt a srceen preview
-
Pumba3
tag
válasz
annonmi #2156 üzenetére
Pl Gyuláról Budapestre szeretnék menni, Körösladányon keresztül... Első kidobott üzenet: A fizető utakat nem lehet kikerülni. Pedig ki lehet, mert Körösladány-Gyomaendrőd-Törökszentmiklós-Onnastól végig a 4-esen Budapestig.... De ez meg csak fel akar mindig vinni az autó pályára...
(#2164) sniper elite Gratulálok
(#2173) Rotate: v10c nálam is jó!
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #2116 üzenetére
Az a "sima" amit említesz, az micsoda?
(#2125) Rotate Én XXLGSM-nél vettem és van hozzá HDMI kábel
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2070 üzenetére
Szívesen!
(#2062) Balázs: Köszi a törlési javaslatot
A leírásod pedig nem sz*r egyáltalán
Mi köszönjük
Mondjuk én használom, de hát ki tudja mikor fog jól jönni
(#2074) Skynet258 Van ebben valami
Megmondom őszintén én is használok task killert. De felfigyeltem rá, hogy ha kilövöm az appokat, akkor ugye sokkal több lesz szabad ram. Viszont pár perc nyomkodás után ugyan ott vagyok ahol azelőtt. Gyakorlatilag tényleg semmi értelme nincsen, mint ahogy írtad a kilővés és újra megnyitás jobban meríti
-
Pumba3
tag
válasz
tyupixxx #2060 üzenetére
a v10c nem moddingolt rom
Hanem gyári
Visszább pár oldallal írt Balázs egy fasza leírást + linkelt is be romot meg kernelt... mindent ami kell.
Egyéb vélemény meg továbbra is az. Nekem a v10c-vel nagyon faszán működik a masina. És egyszerűen imádom
Nagyon jó gép
Jó a súlya, a fogása, az összeszerelése, az anyaga, a gyorsasága, a szerethetősége... minden
Csak ajánlani tudom ;-)
(#2058) tamcsu10: Hát nah, éppen van 1 amit nem lehet letörölni... nah és? xD
-
Pumba3
tag
válasz
tamcsu10 #2054 üzenetére
Hogy hogy sikertelen?
Ugye egyről beszélünk?
Szerk:
Néézd és tényleg sikertelen
Pedig próbáltam minden féle fajta megoldást. Sima törlés. Először leállítás aztán törlés. App killer progival kilőni és után feladatkezelővel törölni, meg uninstallerrel törölni. Majd letiltani, hogy újra se indulhasson az app és úgy törölni... de semmi
Mondjuk túl sok helyet nem foglal, ha más nem, akkor rajta marad neked is
Én úgy is használom
"Jól nézett ki egymás mellett a melegedés és a fagyás"
-
Pumba3
tag
válasz
tamcsu10 #2050 üzenetére
xD
Bármilyen uninstallerrel vagy, ha nincs felrakva, akkor alapból:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése és ott törölheted is.
MI baj van vele, hogy törlöd?
(#2051) tyupixxx:
Igen nekem volt fagyás, 2 db. De 1-2 percig tartott az egyik, utána ment minden tovább, ki kapcsolni sem kellett. Töltéssel adódott gondom nekem is. Nem töltött fel teljesen reggelre, de kikapcs-bakapcs után azt mutatta, hogy 100%-on van, majd délelőtt 10-kor lemerült. (Nah ekkor amikor sipákolt, hogy dugjam töltőre, akkor fagyott be másodjára és rohadtul el kezdett melegedni ":S?"... akkor akksi ki-be és jó volt. Aztán aznap frissítettem (3 napja), azóta nem volt vele bajom.
Szerk: Gyárilag v10b-m volt, az sza*akodott egy picit, de a v10c nálam már rendben van.
Töltés közbeni melegedésről nem tudok nyilatkozni, mindig este szoktam felrakni amikro lefekszek és keléskor leveszem.
-
Pumba3
tag
3G Watchdog-al be tudod állítani. Marketen van ingyen verziója is. De mondjuk ez nem csak az email kliens-t hanem az egész netet állítaj. (Pl x mb / nap) vagy (x mb / hónap)
Viszont amikor én nem szoktam netezni (500 mb-os mobilnetem van), akkor az APN On Offal ki szoktam kapcsolni a netet... amikor alszok, vagy zsebben van, minek frissítsen?
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2041 üzenetére
Én ezeket használom:
3G Watchdog - internetforgalom figyelésére
APN On Off Widget - mobilnet tiltására
AppBrain App Market
Aura - navigáció
Battery Life - akksi widget
Documents To Go - Office
Astro - fájlkezelő
Facebook for Android
Free Advanced Task Manager
Launcher Pro
Lock Screen Widget - képernyő lezárása widgettel
MSN Talk Pro
MyBackup
MobileNavigator - navigáció
Screen Shot It - telefon kijelzőjéről screen shot
SysInfo Widget - telefoninfó
aCCleaner Pro - cache ürítő
"3 betűs" - navigáció
Unit converter - convert pad - mértékegység váltás, érdekesség
Real Calc - tudományos számológép
ElectroDroid - elektromos számítások (szakmai érdeksség)
Tiny Flashlight + led - zseblámpa funkció
Opera mobile - böngésző
Circle Launcher - "Hogy rend legyen" (Köszönet Skynetnek)
Ezekkel kezdésnek boldogulsz ;-)
(#2043) ferikek Én nem gondoltam, hogy flashelni fogom ezt a telefon, eszem ágában sem volt. Volt symbianos Nokiám amit sz*rrá hackeltem meg romoltam és meguntam
Épp azért vettem ilyen telót, hogy ne nyúljak hozzá.
Csak ez az, lefrissítettem az LG szoftal és máris oda a magyar nyelv. Kitsit zavart, csakis ezért flasheltem. És a garival nem lehet probléma, ugyanis gyáriak a szoftok (legalábbis amit én felraktam)
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2032 üzenetére
Egyetértek, az első estémen én is így jártam
-
Pumba3
tag
válasz
ferikek #2029 üzenetére
De igen, megváltozott a nyelv, pont tegnap előtt panaszkodtam itt a fórumon
Egy gyári ROM flasheléssel megoldódott a probléma.
(#2030) sniper elite: Partnero engem megszívatott a személyes átvétellel, ismétlem magam! Viszont volt akinek rendelve nem volt gondja a cuccal...
Jooker: tudom, csak nem jött össze
-
Pumba3
tag
válasz
sniper elite #2023 üzenetére
Én XXLGSM-nél vettem, doboz nélkül, töltővel 109000 ft, dobozzal és minden gyári tartozékával 115900 ft.
Partnero pedig megszivatott kitsit
-
Pumba3
tag
válasz
Daniel Alves #2003 üzenetére
Szia! Gratulálok a telefonodhoz ;-)
Beállítások > A telefonról menüpont alatt
Az LGE Verzió mit írj? v10 milyen betű?
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #1944 üzenetére
Ezek nekem is jelentkeztek. A töltési gond is meg a hívás gond is. Ráraktam a V10c-t, azóta nincs bajom vele.
Viszont megjegyezném, hogy nekem az első este, eredeti sw-vel, semmilyen program vagy launcher felrakásával, tehát full üresen-gyárilag produkálta az említett hibákat. szóval nem gondolnám, hogy progi miatt van
-
Pumba3
tag
Ohh, oda van a backupom az SD kártyáról. Ezek szerint ez gyalult mindent, ugye?
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #1906 üzenetére
Sikerült
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #1904 üzenetére
Igen van, vodás.T-Mobile paramétereit meg tudod adni?
-
Pumba3
tag
Nah a tegnapi problémámra... ráflasheltem a VODAFONE HUNGARY V10C-t.
A telefon is úgy látja, hogy v10c, a magyar nyelv visszajött.
A három G megy, viszont a mobilnet nem. Wifit bekapcsolni be tudom, de jeleleg ki próbálni nem, hogy megye a net.
Az APN-nél mik a T-mobile paraméterei?
-
Pumba3
tag
Bocsi a dupláért...
De basszus, nicns magyar írásnyelvem a telón :S
-
Pumba3
tag
Így néz ki a dolog:
"Select Language
Magyar (Magyarország)Text settings
-Input Method
LG billentyűzet
-LG billentyűzel
Onscreen keyboard setting
User dictionary"Félig magyar :S Valakinek ötlete?
az LG Billentyűzet menüpontba belépve minden magyar, azon kívül semmi...
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #1836 üzenetére
Nekem is V10b áprilisi
(#1773) Rotate: Frissítettem a progival amit linkeltél. Nagyon változás nem történt. V10B maradt továbbra is, pedig letöltött egy 200mb-os valamit végig is ment a csíkocska is, rendben lezajlott minden. A telefon átállítódott angolra meg a ki-be kapcsolási képernyő változott meg.
Magyar nyelvet hogy lehet vissza varázsolni rá?
-
Pumba3
tag
Kitsit zavaró, de még csak egyszer fordult elő...
A kijelzőt úgy nyitsd ki, hogy a fenti gomb megnyomása után várj egy pillanatot, ne húzd egyből a képet
És akkor jó lesz elsőre is. Nem kell túl sokat, csak egy pillanatot.
Érdekesség: Launcher Pro, ha jól meg van pakolva, akkor a previewnál laggol, az oldalak görgetése közben egyáltalán nem. Az Go Launcher Ex viszont az oldalak görgetése közben laggol és a previewnál nem. Kitsit zavaró, hogy egyik sem olyan röccenés mentes
-
Pumba3
tag
Ilyen hívás gondom nekem is volt
v10b-m van, még nem frissítettem.
Ráadásul a töltéssel megint megszívatott
Reggel leveszem, hálózati problem megint, akksi 47 %. Kikapcs bekapcs, minden jó, akksi 100%
Nyomkodom a délelőtti órákban és egyszer csak hopp, csatlakoztassa a töltőt, 15% maradt
Nem töltötte fel rendesen a kis édes
-
Pumba3
tag
válasz
Skynet258 #1733 üzenetére
Félre értés ne essék, van hozzá net
Lehet félre érthető volt a kérdés. De mindegy is, mert közben megoldottam a dogot
Ű
(#1735) Rotate Én a Go Launcher Ex-et használom, naggyon fasza az is
Widgetlockert honnan szereztél rá?
Marketen találtma 2 dollárért éppen, de nem engedi megvenni. Ingyenesed van?
-
Pumba3
tag
Android Marketről illetve App Brainről le lehet szedni alkalmazásokat gépen kereszül usb-n? Vagy csak neten keresztül?
arra már rájöttem, hogy android marketen rákattolok az installra és ha van net a telón, akkor automatice tölti le és rakja fel
-
Pumba3
tag
válasz
adam101 #1685 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Igen igen, erre gondoltam
(#1686) Rotate Köszönöm!
(#1713) Vovi1
1: Köszönöm
2: Ezt a megoldást tudom. Keresek képet arról a widgetről amire én gondolok és belinkelem majd
APN on-off nálam tökéletesen működik. Igaz csak 1 napja, de sokszor ki be kapcsoltam már.
(#1715) jooker82 Köszönöm
(#1720) alfa156:
Igen volt már fagyás, de nem kellett kivenni az aksit. 1-2 perc türelem és megoldódott a gond. Egyszer a galéria egyszer pedig a google maps fagyott be.
Más ami előfordult:
Este feldug tölteni ,reggel levesz töltőről. Ébresztő működött rendesen, de mondjuk a wifi bekapcsolására hibát írt. És a töltöttség jelző 54%-ot mutatott.. Mondom ez nem lehet, egész éjszaka tölötttem
Kikapcs-bekapcs után minden helyre állt, wifi is meg a töltés jelző is.
Ez az első napon volt amikor töltöttem (tegnap előtt), de pl a tegnap esti töltéstől már nem csinált ilyet
-
Pumba3
tag
válasz
spckris #1683 üzenetére
Köszönöm szépen
Keresnék még hármat, ha nem fárasztalak
1: Telepített alkalmazásokról listát késző cuccos. Vagy akár valamilyen beckup dolog.
2: Van olyan ami a telefon képernyőzáráshoz tud hozzá nyúlni? Hogy olyasmi legyen mint a 2.3-as rendszer vagy külön olyan esetleg mint a Galaxy S-en lévő 9 buborékos lekódolásos valami?
3: Van-e olyan gyorshívó alkalmazás mint amilyen a HTC-n van? Ugye ezen is ki lehet rakni a kontaktokat a főképernyőre, csak olyan kicsik a képek -
Pumba3
tag
Sziasztok!
A gyári csengőhangokon kívül mást nem lehet használni?
Nálam sim gond nem volt és nem mozog (illetve csak minimálisan) a foglalatban a sim. És ahogy lejjebb írták pont egyel, nekem sincs gondom a mozgása miatt a hálózattal.
-
Pumba3
tag
válasz
jooker82 #1620 üzenetére
Igen, nagyon más mint a képeken
Amikor voltam talanorban meglesni, már egyértelmű volt a dolog
De ahogy a sajátom van a kezemben, még inkább
Problémám akadt egy kicsi
Ha a "Mobilhálózatok" menüpont alatt az "adatkapcsolat engedélyezve", "adat roaming" ki van kapcsolva, a "Csak 2G hálózat" be van kapcsolva, "hálózat tipus" > "Csak GSM"-re van állítva, akkor ugye semmi féle képpen nem generál nekem forgalmat netről?
Mert amég nicns megkötve a mobilnetem, addig ugye elég húzós lenne
Jelenleg egy kis "E" betű látszódik a térerő jelző mellett
Viszont így meg nagyon gyenge a térerőm... 3G-vel viszont nagyon fasza a térerő. Nem értek hozzá, lehet hülyeség lesz: Maga a 3G használata fizetős? Ha mondjuk az adatkapcsoalt továbbra sincs engedélyezve?
OFF:
Háááát...partnero... nem akarok senkit sem lehordani! DE! Múlthéten csütörtökön felhívtam őket, hogy hétfőn mennék érte, van-e? Jött a válasz, hogy igen van. Hétfő reggel felhívtam őket, hogy megyek érte, ha még mindig van. Mondta a faszi, hogy most nincs, de 1 órán belül megérkezik, megrendeli. Mondom oké... aztán még aznap délelőtt még 1* vissza hívtam, hogy 4-5 óra között érkezem érte Budapestre (Békés megyéből) -ugye csak azért, hogy személyesen vegyem át- Mind a kétszer azt a választ kaptam, hogy jól van, "várjuk érkezését". Megérkeztem hozzájuk 17:40-kor és közölte a faszi bent, hogy ne haragudjak nincs meg a készülék, annyit tud tenni az érdekemben, hogy holnap elpostázza ingyen.. Hát magát postázza ki a világból...amikor mondom neki, hogy "De kétszer beszéltünk ma telefonon és csak azért jöttem fel, hogy személyesen vegyem át" Akkor jött a bunkó válasz, hogy "Én ezzel nem tudok mit csinálni"
Szóval felhívtam XXLGSM-et, ahol vártak rám zárás után! Ugyanis 5:52-kor hívtam őket és 6-kor zártak.. Engem meg megvártak még oda érek. És nagyon korrekt volt a kiszolgálás is!
-
Pumba3
tag
"adatkapcsolat engedélyezve" menüpontról pipa kilőve, de ha lejebb bepipűlom a "csak 2 g hálózat", akkor gyakorlatilag elmegy a térerőm. Tehát ha marad a 3G adatkapcsoalt engedélyezése nélkül, az úgy jó lesz? A napokban remélhetőleg hozzá fogom tudni csatolni az előfizumhoz a netet, de addig..
Köszi egyébként
És igen, minden rendben
Személyesen vettem át a boltban, jól körbenézegettem vagy 5 percig mire kifizettem
-
Pumba3
tag
Szóval Srácok...
Mától én is egy új tulajdonos vagyok és hát wáááá
Hatalmas!
Nagyon odaver
Kérdés: GPS-el próbáltam google mapsot használni.. után jött az sms a Trétől, hogy 2 mb adatforgalmat generáltam, próbáljam ki az ilyen meg olyan net csomagját.
Tehát ez most nekem pénzbe került? És ha igen, miért? Nincs olyan ami csak a gps alapján megy?
-
Pumba3
tag
Botsánat, hogy közbeszólok itt a ROMolás közben, de keresgétem az előző hozzá szólásokban, de nem találom... valaki linkelt egy oldalt ahonnan lehet hozzá tokot rendelni. Nem tudja valaki, hogy melyik az?
-
Pumba3
tag
Oh hát köszönöm szépen a jó kívánságot
Szóval voltam ma a telenorban... kibontotta a hölgy és bekapcsolta és hát... wááááá
Gyönyörű szép, nagyon nagyon. és a gyorsasága pedig fantasztikus
Most már biztos vagyok benne, hogy kell nekem
A fogása nagyon jó, de tényleg. a súlyával meg vagyok elégedve. Eddig Galaxy S-t akartam, de annak a súlya sosem tetszett, túl könnyűnek találtam. Az összerakása a kidolgozása a formaterve a minden.... szóval minden nagyon ááh
És amit néztem annak nem voltak hibái a kijelzővel.
Megérte elmenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest