Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    válasz Rotate #1942 üzenetére

    Tegnap egész nap nyúztam a telefont, gyakorlatilag a funkciók 99 %-a használva volt. Mindenféle alkalmazás futtatása alatt hívtam magam a másik telefonomról, nem volt gond kicsörgött mindkét készülék. Estére nullára merítettem az akksit. Rádugtam töltőre, elkezdett szépen tölteni,gondoltam akkor semmi baj, a töltési probléma kipipálva. Mikor lefeküdtem kb 7-8 %-on volt a töltöttség. Most reggel ránéztem a telefonra, a töltöttségi szint 7 %-on maradt. Másik telefonomról hívtam magam ott hallom hogy kicsörög, a 2x viszont nem csörög, semmit nem reagál. Küldtem másik telóról egy sms-t is, ott visszajelzett hogy megérkezett az üzenet, a 2X viszont semmilyen üzenetet nem jelzett. Menüben normálisan lehett mászkálni semmi hibát nem dobott. Ezután újraindítottam a telefont, az akksi felugrott 100 %-ra és már a hívásokat kijelezte.

    Olyan mintha valami hibernálná a telefont és bizonyos funkciók letiltódnának (töltés, hívás kijelzés).

    Még mindig nem tudom pontosan mi okozza ezt a helyzetet, de vannak tippjeim:
    - az esti hosszú töltési ciklus
    - a készülék hosszú időn keresztüli nyugalmi állapota
    - valamelyik app ami napközben a folyamatos nyomkodás közben nem tudja magát aktiválni

    Fel vagyok iratkozva egy sms hírlevélre ami naponta küld üzeneteket. Mióta megvan a telefon azóta egyet sem kaptam.

    Ezt a hibát produkálta:
    - nem rootolt v10b-vel
    - rootolt v10d-vel

    Leírom milyen app-ok vanna telepítve, hátha valakinek lesz valami ötlete mi okozza a problémát: 3G Watchdog, APNandroid, Androzip, Advanced Task Killer, Andry Birds Rio, App2SD, Autokiller, IMDB, Lookout, Mini info, Moboplayer, Movie downloader, mvideo player, QQplayer, Quadrant, Rockplayer, Summer player, Superuser, Taskiller, Tegra Zone, Uninstaller for root, vplayer, vplayer pro, watchdog lite, launcher pro

    Még egy olyat is produkált tegnap, hogy miközben játszottam az Angry Birds Rio-val elkezdte magától hívni a telefon a háttérből a direkt tárcsázással az egyik screen-re kitett számot. Játék közben felugrott a tárcsázás képernyő. Ezt eljátszotta egymás után kétszer kb 2 percen belül. Előtte ezzel a számmal beszéltem többször is kb 1 órán belül.

    Van valakinek sejtése hogy mi okozhatja ezeket a jelenségeket? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák