- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- [TAPASZTALAT] Philips Evnia 27M2N3500NL/00 – Meglepően erős, meglepően olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
Bagoly81 #6310 üzenetére
Érdekes...Nekem 2g-n,sima háttérrel auto fényerőn,röhögve elment 2 napot,ha főleg csak telefonálni,meg némi netre használtam...tovább már nem lett volna hiteles a tesztem,mivel usb-re dugtam.
A haverod is lehet csak telefonálni meg egykét dologra használja...te meg lehet többet netezel stb...
Azért a vásárlásnál mégiscsak a hivatalos üzletből garanciával vásárolt terméket tekintjük mérvadónak...persze mindenkinek van egy haverja,aki olcsóbban ajánl eztazt,szerintem a te eseted is csak egy egyszeri eset..fogadni merek,hogy engem meg 5 társamat már nem tudnál kiszolgálni azzal az árral...
A kamerád egyébként jobb lett a javitással??
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest