- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotadi
tag
Na a lényeg pont lemaradt
[link] -
Kötike
tag
Kíváncsi lennék, hogy a Voda mit live-osított rajta?
-
gyuri2008
veterán
Üdv.
Nekem 2 napja van de nagyon jó, szerintem nem lassú,ha rendesen kalibrálja az ember akkor még pontos is.Az aksi 1 napig bírta ugyanis majdnem 20 órán keresztül nyomogattam,nagyon könnyű megtanulni a kezelését.Logikus a menüje.A fülese jól szól,kár hogy nem agyba dugós.
Ennyi egyenlőre -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Bluetooth távirányító ként lehet működtetni ezt a telcsit?? Ezzel szeretném vezérelni az otthoni PC-t! -
gyuri2008
veterán
Üdv.Szerintetek megy rajta az opera mini?
-
sagesz93
addikt
Hi!
Kinek van egy ilyen telója? Irjatok már róla!! [link] <<< Ma megtaláltam ezt a videót, áhh rohadtul bejön a teló! Szivesen lecserélném a KF750-enemet pedig jó kis darab a secret ismod: M-toy van-e benne? Mert a secretbe van jól elvoltam vele néha-néha! Lehet-e erre megfelelő játékot telepíteni? Szivesen nyomnék rajta valami értelmes Java játékot
-
8x57js
tag
Helloka.. Bizony bizony. Nem lett drága. És szerintem nem is olyan rossz vétel a telo. Szerdán meg is nézem élőben...
Szerintetek milyen a telefon..?
-
Kötike
tag
Ez tényleg korreket!!!
Igaz, hogy HSDPA nincs benne, a voda meg írta.
-
8x57js
tag
Én is.. Bár egyre jobban tetszik...szal a végén még l sem adom..Najó azért a másik telefon a szivem vágya.
de ez a promo video..hatalmas...
http://www.youtube.com/watch?v=Gj8khAlg7Iw
-
Kötike
tag
Kíváncsian várom, hogy a Voda mennyire árazza majd be.
-
8x57js
tag
Amúgy egy olyan telefont akarok venni, amit nem lehet kapni sajnos most már jó ideje. És max megveszem gyári függ.be. De ahhoz meg kell a pénz... Szal eladó lesz egy ilyen teló, persze nem midnen áron. Mondjuk 10essel olcsóbban kb az nem rossz egy pár napos készülékért
Mondjuk még a pontos árat nem tom....miben rakják ki....Ha felárazzák, és én jópénzért hozzájutok, még talán olcsóbban is adom....de ha aolyan árban lesz mint amire gondolok, akkor 10et engedek max...
-
8x57js
tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Keddtől elvileg lesz, avgyis akkor lesz a beszállítás, és ELVILEG szerdától megvehető.....Bár magyarország sajnos.. És csak Vodánál lesz vásárolhatóóóóó
-
Kötike
tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Nem vagy vak! Tényleg nincs a Vodánál. Lehet valami külföldi behozatal!
-
-
8x57js
tag
Lesz egy eladó 1-2 napos LG KP500as. Megveszem vod.fonosan, és egyből el is lehet tőlem vinni 10.000forintal olcsóbban a kártyás árnál. Miért? Előfizusan veszem, s kell a pénz..Ennyi! Ha valakit érdekel jelezzen, és adok majd elérhetőséget....
-
Kötike
tag
A photo hall felnyomta 3 ezerrel![link]
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy én voltam figyelmetlen de ebben a teloban van Giroszkóp?
-
törölt tag
a photo hall-ban 49,9k
-
Kötike
tag
válasz
AMD Power #64 üzenetére
Nekem is szimpi a készülék! És nem is hiányolnám belőle a fejlett wirelesses funkciókat (WiFi,3G,GPS).De a képernyőtapizás érdekelne, mert nem volt még ilyen telóm soha! De 100 ezret nem adok felsőkategóriás társaiért az biztos. Engem csak ez a fránya lassú sms listázás aggaszt! De remélem egy újabb szoftver segít a problémán!
-
AMD Power
titán
Szimpatikus kis ketyere ez. Az anyagminőséggel is megvoltam elégedve. Mondjuk a 5800 jobb SMS-t írni de ez se nagy kihívás.
-
törölt tag
válasz
samsungz400 #61 üzenetére
az 512-est kezeli (csak az kicsi volt
)
sdhc kompatibilis
nem tudom egyedi csatlakozós és nem szétszedhető azt lenne jó tudni, hogy a ks20 csatlakozója megegyezik-e vele mert az oldható (ha jól emlékszem) -
törölt tag
válasz
samsungz400 #59 üzenetére
hi
a gyerekemnek van
zenelejátszás jó, kihangosítva
headset nem szétszedhető egyedi csatlakozós nem a legjobb minőség
kártya nem jár hozzá, 8Gb sandisket jól kezeli
kijelzővédő fólia van a csomagban
java játékokat úgy kezeli mint a nokia v. az SE nem kell vele pöcsölni mint a samsungokkal -
samsungz400
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek ilyen telója? Mennyire jó zenelejátszás terén? Adnak hozzá memkarit (ha igen hány gigásat?) és headsetet (minöségi?) ??
-
törölt tag
megrendeltem az mgsm-től a gyereknek holnap megyek érte
-
Prof01
veterán
Ami még nem látta nézze meg ezt az igen jóra sikerült reklám videót! [link]
-
doma98
csendes tag
amúgy meg nem vagyok pösze
-
orbano
félisten
kár az apró hiányosságokért, különben lehet kipróbáltam volna. jó a mérete, a súlya, nekem ideális lehetett volna
-
Xero
nagyúr
Video alapján ugyan olyan a sebesség/érzékenység mint a viewtynal. Azt is akárhányszor kezembe veszem sikítófrászt kapok a szifonom után és kapkodok a "rúzsért"(stylus).
Mondjuk az árával tényleg arathat ez a cucc, de elkezdhetnének a tisztelt mobilgyártók kicsit dolgozni a kijelzőkön is. Bazijó a nagy felbontás, de marhára nem csípem amikor bot kell egy-egy almenühöz.
Függöny.
-
elit_hun
őstag
Bemész a boltba: cókólóm, mennyiért teccik belerakni 3G-t...
Ha 3G-s KP500 kell neked, menj és vegyél egy Renoirt...Amúgy ha sok hsz-re fáj a fogad, akkor ne 3-4 egy mondatos hsz-t írjál egymás után, hanem menj el a : milyen VGA-t ilyen árban stb topicokba, és ott segítsél, úgy simán összejön napi 50-60 hsz, ráadásul még le se csesznek érte, sőőőt
-
doma98
csendes tag
hmmm. még az ára is reális .3g-vel mennyibe kerülne?
-
doma98
csendes tag
attól fügetlenül tetszik a mobil . (csak lenne benne az a hülye 3g akkor még akár meg is venném ) .
-
doma98
csendes tag
Ok de a 3g még a sony ericcson w850i -ben is van ami pedig nem új . És ma már a 3g nem újdonság .
-
ádyz
addikt
Ha AF kamera lenne benne, nálam befutó telefon lenne.
De így sajnos nem az.
-
-
1010
őstag
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
jo bocs sok szam,de sztem akkor is 3g ma mar alap
-
-
1010
őstag
2009 ben egy nem 3g keszulek 8megas kameraval kicsit gaz sztem,sokan totlik fel mobilrol a kepeket netre nyaralsokor,vagy hazafele neteznek vele,egy ekkora kepernyo pedig ehhez tokeletes
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szia, jönnek a válaszok:
- ennyi, sehol nem találtam letöltési lehetőséget
- ha ráböksz, akkor megnő, igen, de aztán visszakicsinyíteni sosem fogod, hacsak rá nem böksz egy másikra, s akkor az nő meg. Mondjuk a naptár az speciel külön gáz, mert akkorára nő, mint a kijelző szélessége, oszt tapintsál rá másra, ha bírsz
- szerintem a kijelző elég ellenálló, megjárta már a Sanoma szerkesztőségét is a telefon (csak ők nem dolgoznak ilyen gyorsan), s teljesen kardmentes
- a szoftver tudtommal végleges, a lassú SMS kezelés, listázás, és gördítés szerintem inkább a hardver gyengesége -
doma98
csendes tag
Hát nem is tudom hogy mér kell ennyi csicsa telefont csinálni most ezzel a Samsungotkat ( Ommnia , Pixon) akarják lenyomni ??
-
gybazsi
senior tag
Tudja vki hogy Java-programokall hogy áll?
-
Egzee
őstag
LOL képernyő elforgatgatás! Ubuntu feeling!
-
mrlujoak
veterán
Hááát, sms kezelés ilyen bajos?
Azért már 10 éve a mobilozáshoz tartozik az sms-ezés is...
Ilyen alapfunkciót elrontani?
Wifi nem ez kategória, az AF hiánya meg kinek gond, kinek nem. LG menütől ments meg Uram!mrlujoak
-
spammer
veterán
Lenne pár kérdésem:
- Widgeteket lehet utólag rátölteni majd, vagy az a pár darab van ami alapból rajta van és kifújt?
- Widgetek nagyíthatók ha jól tudom, ugye?
- Kijelző mennyire érzékeny a sok nyomkodásra, mennyire karcolódik könnyen? (Zsebben hordás, stylus)
- A szoftver végleges volt, vagy van még rá esély hogy javítanak a lassúságon?Tetszik a cucc amúgy, én is a wifit hiányolom, jó lett volna, remélem a szolgáltatók jó áron dobálják majd. (Remélem lesz vodánál)
Amúgy Cookie néven fut a kis Renoir
-
NeRo28
aktív tag
Csak qcif videót vesz fel?Valahol pár hete azt olvastam h a képernyő felbontásával megegyezik a videofelvétel!
-
bolondember
MODERÁTOR
nem rossz kis cucc, ha lenne benne wifi, akkor mondanám, h musthave - ha azt nézem, h anyám szemezget a Samu-féle F480-nal, de ebben állítható a betűméret, lehet ezt ajánlom neki, had örüljön...
-
runner 125
nagyúr
Hmm,a 3 hardver gomb szvsz nem sikeredett a legszebbre..egyébként az AF-ért nagy kár.
Pedig alapjában véve nem rossz képeket gyárt így is,de hát ha nincs a helyén az élesség..
Üdv.M -
cannibal
senior tag
"Andantehuga" ?
-
f.begbie
tag
Ha lenne benne AF, akkor nekem meg is felelne. Hihetetlen, hogy ilyen filléres, mégis fontos dolgokat nagyvonalúan elhagynak... Egyébként maga az elképzelés dicséretes, érintőképernyős telefonokat a középkategóriába!
Csak könyörgöm, mi a f...nak AF nélküli kamera???!!!!
-
Z-o-t-y
tag
Divx támogatásról nem esett szó, vagy nem emlékszem, viszi a kütyü?
-
Flashy
veterán
Bog jövő karácsonyra kapsz egy százwattos villanykörtét
-
Puma K
nagyúr
Elég korrekt kütyü, csak lenne benne wifi meg rendes füles csatlakozó na meg memóriaaaa...
A képek sem rosszak amiket csinál.Bog neked meg aludni kellett volna még egy kicsit a videó elkészítése elött!
-
Mazsika
őstag
hát nem tudom a lassúsága nem jön be... meg úgy az egész mert lg! egy ismerős vett egy shine-t és a képeket mire megnyitja... jesszusom, és még nem is nagyba kellett csak a kicsi ikonképeket megcsináni! hát azokat mire kirakta a tel... el is dobtam egyből! mondom nem butitom magam!
-
^Clown
addikt
Nem rossz ez, nem rossz, de egy kicsit drága. Nem baj, lesz ez még olcsóbb is
-
64b0r
aktív tag
Ebből még nagy siker lehet, ha tényleg ennyi lesz az ára. Én a hiányosságok miatt sem sírnék, hiszen a 3G, autofokusz, wifi már mind lecsúszott a középkategóriába külön-külön. Most jött el a táccs-szkrín ideje.
H minden lenne benne, akkor a felsőkategóriába kéne valami, hogy felső maradhasson.
Off: És egyébként is hova züllik a világ, nemsokára éhenhalnak majd a telefon desingerek, ha csak annyi lesz a formavilág, hogy milyen gombok maradtak az érintőkijelző alatt.
Ja, és BÚÉK mindenkinek!
-
Bibby
addikt
-
NEGA
csendes tag
Jó volt a teszt
, jó volt a mobil is.
-
elit_hun
őstag
Helyszín-Tetszőleges bevásárlóközpont, tetszőleges telefonbolt.
szereplők-tizenéves fiatal és egy bolti eladóSzia, láttam ezt az ifónt, olyan nyomogatós képernyője van, valami csöcsszkrín. Itt lehet olyat venni?
Persze, itt is van, a használt iphone 2G bruttó 75 000ft 2 hét garival, a 3G-s verzió 180 000ft.
Hát ez nem olcsó, ha meg használt 2G-set veszek, és kiderül, hogy használt, a haverok/bnők szívóznak majd
Várjál csak, mi ez itt?!?
Ez egy LG KP500, és kereken 59 999ft fél év garival
És ugye ez is érintős?
Igen, viszont lassú, teljesen másmilyen, mint az ájfon
Nem számít! Nekem ez kell! A csajok tapadnak az érintőképernyőre, és majd azt mondom fél millába fájtKb ennyi, célközönség CIF kamerával és 5mb bővíthetetlen memóriával is megvenné, ha tácsos és céjp.
-
tween
őstag
Na ki a kiráááááááááááály???
Te vagy Bog ezzel a teszttel! -
Womb
senior tag
Fasza kis teszt,szerintem is telitalálat az érintőképernyőt levinni középkategóriába.
Ahoz képest,hogy január 2.-a van,halál jó a teszt hangulata.Látszik rajta a munka,és lejön a feeling.
Pedig azt hittem,hogy ilyenkor mindenki Garfield-ként döglik otthon. -
papi77
addikt
Itt 56K
Ez azért még kicsit sok -
Enjoy
addikt
Szerintem jobban néz ki ez a KP500-as, mint a Renoir.
Nagyon korrekt kis cucc, ha valóban 40-50k lesz függetlenül.
Már látom előre, az utcán járkáló fiatalság nagy részének (40-50%) ilyen érintőkijelzős telója lesz 1éven belül. Nem szimpi egy márka az eldzsi, de elismerésem nekikKöszi a tesztet, meg a videókat Bog!
Nagy vagy
-
Sellaci
tag
válasz
Napfénysüti #3 üzenetére
Jó a teszt, de a videóteszt jobban üt. Máskor is kérünk ilyet!
Am a telefon nem rossz, de amióta megtapasztaltam az LG KU250, KF310 és sorolhatnám..helyenként lassú szoftverét, nem kérek az LG telefonokból. Ez a modell sem készít adatbázist a zenelejátszóban a számokról, tehát az átlagos 200 track betöltése itt is jelentős időt vesz igénybe.
-
joey04
titán
egész korrekt kis telefon, bár az üzenetek listázásának lassúsága, meg a videón is látható szerintem nehézkes kezelés engem biztos elbizonytalanítana ha ebben a kategóriában nézelődnék. a videó(k) most is jó(k)
ezt a tesztet már win 7 alatt olvastam, nem rossz!
-
attika89
senior tag
Ezeket a "review" videókat lehetne rendszeresíteni
-
ku-cu
tag
Csak így tovább szeressük a videók sokaságát!
(Ez az utolsó videó szépen volt vágva)
A teló meg 40-50k-ért akármilyen sz@r,éríntőképernyővel tuti sikermodell lesz! -
Napfénysüti
nagyúr
Ha valóban annyi lesz az ára szerintem sikeres lehet. Nekem nem tűnik rossznak bár vannak hiányosságai az tény. De valamit valamiért.
-
No-kia
addikt
az a cipő mindig az ablakban van?
-
student
őstag
gagyi műanyag feeling rulz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged