Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
Nyilván változtak, azt irtam, hogy lenyegesen nem. Az altalad leirt valtozasok azert a ket keszulek megjelenese kozott eltelt 6-7 év alatt azert nem egetrengeto, a fullhd az, ami említhető. Az indulo ar pedig nott, de valoban azota sokkal szarabb lett a forint...
Igazabol csak azt probaltam leirni az elejen is, hogy nyilvan van elorelepes, de ebben a hobbi-arerzekeny szinten pl a tvkhez kepest elenyeszo a valtozas. Talan mert az lgn kivul nem nagyon gyart mas led projektort. Nyilvan vannak kinai markak, de regebben a sony, benq, casio, epson, acer is probalkozott led projektorokkal, ha jol emlekszem.. -
Reignman
aktív tag
Te arrol irsz, hogy milyen projektort mire erdemes hasznalni es annak mennyi az ára. En arrol, hogy pl az lgnél a ledes kivetitok 6 eve nem valtoznak tartalmilag lényegesen ugyanabban az arkategoriaban. Mig mondjuk mobiltelefonnal 6 eve 60ezer forintert vett telefon es a most 60000 forintert kinalt telefonok kozott brutalis a kulonbseg minden szinten.
En egyebkent egy teljesen lesotetitett tetoteri szobat hasznalok mozira es jatekra, feherre festett falra vetitek a pw800zal kb 3,5 meter atmeroju kepet es igazabol elegedett vagyok, csak anno amikor megvettem, azt gondoltam, hogy par even belül erre az árszintrebis lecsorog a fhd es a picit magasabb fenyero. Mint ahogy tvnel is szinte csak 4k van a polcokon, 6 eve 120000ért vettél egy 40 colos hd lcd tvt, ma meg kapsz ennyiert egy 55 colos 4k ledet... -
Reignman
aktív tag
Nem ugyanarrol beszelunk szerintem. En kimondottan a ledes projektorokat nezem, amik 20000 orat bírnak es az arukkal versenyezni tudnak a tvkkel.
6 eve is 160 korul voltak a 800 lumenes, hd projektorok es 280 korul a fhds 1000 lumen feletti keszulekek es ez mostansag is igy van.
1millios projektorokrol nem tudok nyilatkozni, hobbiszinten erdekel csak a dolog... :) -
Reignman
aktív tag
Hát nem tudom, 6 éve vettem egy lg pw800at, hd natív felbontas, 800 lumen. Azt hiszem 160 korul volt. Manapsag ugyanilyen adottságokkal, csak frissebb szoftverrel adjak a projektorokat. Se a fenyero, se a felbontás nem változott.
Szoval a csucskategoriaban biztos van elorelepes, de az nagyon lassan szivarog lejjebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest