Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
jók lennének 1920X1080 felbontással
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
-
kariad
senior tag
Pedig nekem tetszik Jó lenne a kari_fa alatt egy ilyen!
Csak biztos nagyon drága lesz
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #18 üzenetére
Igen, ez az, sleep mode.
-
Kár, hogy nem full HD. Amúgy nem rossz kis motyó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz WonderCSabo #18 üzenetére
t-onlinenak is külön vevője van (illetve hivatalosan csak lesz) saját set-toppal, szóval engem sem zavar, hogy DVB van...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
efi99
őstag
Hát nem tom. Natív 1680*1050-en biztos nem olyan (jó) az 1920*1080as kép, mint a TV-k 1920*1080-án. Ha már ilyen mixerrel erőlködnek, úgy látnám csak értelmét, ha a TV adás felbontása lenne a monitor natívja is.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
WonderCSabo
félisten
válasz #72042496 #13 üzenetére
Nos a monitort is a géptől függetlenül kell ki-bekapcsolni, de van alvó módja is, melyből automatán felébred. Egyes TV-k is tudják már ezt. De abban a szabvány-dologban igazad lehet, bár a TV-kre is vonatkozik valamilyen az biztos. Meg kéne kérdezni vki szakértőt, hogy most akkor igaz-e az, hogy (szinte) minden HDTV monitor, de nem minden monitor HDTV (szinte egy sem)?
simonzé: Szerencsére én olyan early adopter vagyok, akinek van UPC Digital HD Gold csomagja, így a pár DVB-T csatornára fittyet hányva nézhet csomó digitális adást (igaz pénzért, de az csak kb. egy ezressel drágább a Családi csomag havidíjánál). Másrészt én a TV vásárlásnál körülnéztem, és nem gondoltam, hogy Nyugat-Európában használatos szabványnál modernebbet fognak nálunk bevezetni, mert ez eddig nem volt jellemző hazánkban. Szóval ez annó nem tűnt rizikósnak, de az idő sajna nem igazolt.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #4 üzenetére
Nem teljesen, mert a TV-k nem ismernek valamilyen energiagazdálkodási szabványt, amit a monitorok igen. Ez abban nyilvánul meg, hogy TV-ket a géptől külön kell be- illetve kikapcsolni.
Más különbséget nem tudok, talán csak annyit, hogy monitoron a DVI a jellemző, TV-n pedig a HDMI. Viszont a HDMI már monitoroknál is terjed...Szó mi szó, ezekkel együtt a gyakorlatban egy FullHD TV teljes értékű monitorként használható, s ez a lényeg.
-
simonzé
addikt
válasz WonderCSabo #10 üzenetére
Ez az Early Adopterek rizikója. Aki megveszi azt a hardvert ami nem biztos hogy tartós lesz, az akár meg is szívhatja. Itt ez történt. Akárcsak a Projektoros TV.knél, a plazmáknál, a Betamaxnál, a HD DVD-nél, stb.
Még jó hogy én csóró vagyok, másképp én is Early adopter lennék...I don't fit in. I fit out.
-
WonderCSabo
félisten
Én sem találtam semmi infót, sehol, hogy milyen dekódolású digitális adást tud fogni. Sajna Magyarországon mindenki azzal szívott, hogy majd fogja a digitális adást, miközben kiderült, hogy az mpeg4-es lesz, miközben mindenkinek mpeg2-es tunerű TV-je van. Igaz, hogy az mpeg4 jobb.
-
addikt
válasz Thulcandra #5 üzenetére
majd ha ezekből jól bevásároltak a népek akkorra is "kell" valami amit el lehet adni
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
csudri
őstag
Két kérdésem lenne.
1. Ha már tv, akkor miért nem Full-HD?
2. Az előbb jelent meg az index-en egy cikk, hogy az AH az mpeg4-es műsorszórást választotta. Itthon egyelőre inkább mpeg2-es cuccokat kapni a cikk alapján, az lenne a kérdésem, hogy ez milyen? -
simonzé
addikt
Már miért lenne kicsi? Ezt nem a nappaliba szánták.
A design miatt simán betenném egy boltban a pultra, mert így a vevők is a szép farát nézik.I don't fit in. I fit out.
-
Devid_81
félisten
Húha!
Én általában a TV előtt ülök s nem mögötte de ez a csatlakozó halom ott egy nagy tátongó lyukban elég csúnya, szerintem továbbra sem nézem a TV-t hátulról!...
-
Thulcandra
senior tag
Adtak volna ki inkább egy 24-est ennyi csatlakozóval, DVB-T tunerral, FullHD képesen. Nagyon semmitmondóak ezek a monitorok így :/
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
WonderCSabo
félisten
HDTV és monitor egyben? Elvileg minden minden HDTV monitor is egyben nem igaz? Csak picit nagyobb monitor. Egyébként a designja nagyon tetszik, hátulról is szép, csak azt meg soha se fogja nézni senki.
Ste: Ugye HDCP-t akartál írni? A HDPC picit mást jelent. Sztem tuti van rajta HDCP-támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát TV-nek elég aprócska a legnagyobb is...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest