Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Nem akarják vinni a dupla simes G4-emet még 30K-ért sem... Szóval úgy gondoltam frissítem manuálisan.
H818P-hez mi a legfrisebb gyári ROM? -
Flashback
addikt
Sziasztok
Egy LG4-et, duplasim bőr hátlap, sérülésmentes, új akku. Mennyiért lehet eladni?
-
Flashback
addikt
Akkumulátort szeretnék venni mert a mostani 15% alatt kb kikapcsol. Mi az ajánlott?
-
Flashback
addikt
Egy pár napja drainelődik az akksim. Eddig foglalkoztam vele de... tegnap este felraktam a töltőre ahogy szoktam és reggel mikor lehúztam meleg volt a telefon és 13%-on állt. Gondoltam elszaródott a kábel vagy a töltő de nem... Töltődött kemény 3%-ot az éjszaka....
Ötlet?
-
Flashback
addikt
Mostanában azt csinálja a telefonom hogy nem akar "elfordulni" a kép. Hiába kapcsolgatom az elfordítás engedélyezése funkciót, ilyenkor csak az újraindítás segít. Valami tipp?
-
Flashback
addikt
Ezek a bőrhátlapok kompatibilisek a Dual simes készülékkel?
-
Flashback
addikt
Ez a Spiegen tok nem kompatibilis a bőr hátlappal? Igaz ez?
-
Flashback
addikt
Android: 6.0
Biztonsági szint: 2016-08-01
Kernel: 3.10.84
Cikkszám: MRA58K
SW: V20d-CIS-XX -
Flashback
addikt
Na mostmár bekérdezem hogy találkozott már valaki olyan hibákkal hogy:
- Múltkor nem tudtak hívni. Hazamentem asszony telefonjával elkezdtem hívni magam és a vonal szerint kicsörgött viszont a telefonon semmi sem látszott. Feloldottam a képernyőt de még akkor sem volt semmi nyoma hogy kicsörögne... Újraindítás után jó volt.
- Ma azt produkálta hogy hívás után nem tudtam lerakni, sehogy sem. Bármit tudtam csinálni mellette vagy némítani, de a hívást nem tudtam lerakni. Csak az újraindítás segített.
Valaki?
Dual Sim H818P
-
Flashback
addikt
01/2016 van a dobozra írva,
azt hiszem izgulhatok...Kíváncsi leszek! -
Flashback
addikt
Az első üvegemet nagyon szépen felraktam de összetört, rendeltem másikat viszont ez alá meg beszállt egy kosz és azt mér nem tudtam kivenni, csak koszosabb lett alatta... :S Msot itt van egy tök új, elszeretném kerülni az előző hibát. Ti hogy és hol csináljátok? Van valami trükk, porszívózzak előtte???
-
Flashback
addikt
Az alap galériában rámegyek a szerkesztésre, beállítom a fotót, majd elmentem. A telefon kiírja hogy mentette a képet, de azon semmi változás nem történik... A képet nem találom máshol/más néven.
Találkozott már valaki ilyennel? Mit tehetek?
-
Flashback
addikt
Az alap galériában rámegyek a szerkesztésre, beállítom a fotót, majd elmentem. A telefon kiírja hogy mentette a képet, de azon semmi változás nem történik... A képet nem találom máshol/más néven.
Mit rontok el?
-
Flashback
addikt
Srácok, megrendeltem minden tartozékot a QI Töltéshez a DUAL SIM-es telefonomhoz.
De ez a modell nem tudja ezt a funkciót???MOD: Nem látom a PIN-eket hozzá...
-
Flashback
addikt
Nemrég vettem a telefon, egyébként jó... de az adatkapcsolatokat nem kezeli túl jól.
Ezzel lehet valamit csinálni?
Most is olyan volt hogy nincs semmi adatkapcsolat, de full térerő, városban. Újraindítás után rögtön 4G.
Wifinél néha 4-5x kell csatlakozni. Vagy ez garanciális probléma? -
Flashback
addikt
válasz
Máriusz TO #26865 üzenetére
Nincs nálam a doboz éppen, valahogy a menüből ki lehet deríteni?
-
Flashback
addikt
Ki hogy szokta rárakni a telefonra a fileokat?
Gondolkodom rajta hogy wifi-n keresztül küldöm, de tegnap kipróbáltam valami ftp szervert és irtó lassú volt. Van valakinek működő megoldása rá?
-
Flashback
addikt
Ahogy nézem ezek a csoda Spigen tokok nem kompatibilisek a bőr hátlappal... Van olyan ami igen? Vagy hátlapot is kell cserélnem? :S
-
Flashback
addikt
Valami jó minőségű tokot tudnatok ajánlani amitől nem lesz sokkal nagyobb a telefon de véd is!
-
Flashback
addikt
Hogy lehet kikapcsolni azt amikor teljesen feltöltött és "csippan" egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest