-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Userlook #5939 üzenetére
Volt G2. Nagyon szerettem. Szerintem elég nagy az ugrás, hiszen a G3 nekem is kimaradt. Igaz nekem G2 után Note4 jött. Azóta volt egy G2-öm, mert beszámítottam. Jó telefon, simán a legjobb még mindig 60-70k között, de azért a G4 más kávéház. Olyan aksi időd nem lesz mint G2-vel, de minden másban jobb, szebb, gyorsabb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Userlook #20591 üzenetére
Akkor ez egészen biztosan nem volt új készülék. Ilyenkor két dolog lehetséges:
a.) Valaki visszavitte a mobilt a boltba (pl: elállt a vásárlástól), már nyitott bootloaderrel, neked meg eladták "új" készülékként.
b.) Valamilyen ázsiai buhera disztribútoron ment át, ahol már előre feltelepítettek neked vírusokat, amik bankkártya adatokra és jelszavakra vadásznak. Emiatt kezdte zárni a bootloadert több népszerű kínai márka is.
Na meg a márkaszervizes garanciától is elestél ezzel. A helyedben visszavinném és visszakérném az árát, ha nem adják, akkor feljelentés. Persze az sem mindegy, hogy számlával kaptad újnak beállítva a készüléket, vagy adás-vételi szerződéssel "0 perces" termékként (ami jogilag használtnak számít).
De rühellem az ilyen sufni GSM boltokat... élősködő férgek.
-
ak76
senior tag
válasz Userlook #21525 üzenetére
A V20d egy hulladék,merül mint a Titanic,erősen megbántam hogy MM-re frissítettem,5.1 alatt másfél/két napos üzemidőket csinált a telefon,3,és fél óra átlag kijelzőidővel,most három óra tíz perceket hozok össze 23 óra alatt.
Plusz funkciók vannak,meg még simább működés (ami már MM előtt sem volt problémás..),de az akksi kezelése botrányos,és nem én vagyok az egyetlen akinél a nyeletlen balta sem merül jobban mint a G4-es. -
Quqesz
nagyúr
-
Laca0
addikt
válasz Userlook #36867 üzenetére
Userlook, Gipsztigris!
Mindketten gyorstöltőt linkeltetek be. Úgy tudtam, hogy ez a telefon nem támogatja a gyorstöltést.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
DaDa
senior tag
-
brd
nagyúr
válasz Userlook #45295 üzenetére
Hát, ezen elsőre semmi kiemelkedő fogyasztású nincs. Esetleg egy AccuBattery-vel ki lehetne deríteni, hogy melyik alkalmazás mennyit fogyaszt, amikor előtérben van, ill. Amplify-jal megnézni, hogy mi kelti fel a telefont gyakran, hátha az a baj. Olyan 3, 3 és fél óra azért elérhető szokott lenni, ha hajlandó pepecselni vele az ember.
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest