Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz GEIL #44243 üzenetére

Nekem ambivalens érzéseim vannak egy esetleges váltással kapcsolatban. Pedig ebben a fogyasztói társadalomban egy 2,5 éves telefon már soknak számít.

Egyrészről még mindig egy gyors, stabil, pörgős telefon, semmi sem érződik abból, hogy már "öregnek" számít.

Amire egy az egyben be tudnám cserélni, azokkal azért vannak bajaim. Egy Honor 9 például nekem nem előrelépés, sőt kamerában inkább visszalépés (nincs optikai képstabilizátor). Ott van még a Samsung Galaxy S7 vagy S7 Edge, ezek nem rosszak, de azért feltétlenül nem is nagy előrelépések és a Samsungot sem csípem (párszor már megfogadtam, hogy soha többé). Ami már majdnem tökéletes lenne az a OnePlus 5, de ezt is az istenverte optikai képstabilizátor hiánya öli meg. Én kihasználom a G4-ben, hogy van és rettenetesen hiányozna.

Amikre majdhogynem kompromisszum nélkül váltanék, azok meg borzasztóan drágák, én annyit telefonért nem vagyok hajlandó fizetni. Gondolok itt a Samsung Galaxy S8 vagy Note 8-ra, de ott van még az iPhone 8 Plus (de egy iPhone 7 Plus is megtenné, de az is drága). Az LG V30-at érzem még elég jónak, de kérdés mi lesz a hazai hivatalos forgalmazással, de nyitóáron ez is az ingerküszöbömön felül indul.

Ha váltanom kéne, az egyik szemem sírna a másik nevetne. Amúgy még így több mint 2 év G4 használat után sincs bennem viszketés, hogy csak azért váltsak, mert rá vagyok izgulva az újdonságokra, engem a G4 teljesen kiszolgál.

De a kamera megint kezd vacakolni a félrefókuszálással (ezt jeleztem a bootloopos javítás során, szerintem semmi nem történt vele) és még van egy-két másik gondom is (pl: az új kijelzőmet nem szeretem, érezhetően pontatlanabbul érzékeli az érintéseket, ez 2+ év használat után azonnal feltűnne bárkinek). Most már elhatároztam, hogy a jövő héten itt az idő beadni újra szervizbe, aztán meglátjuk mi lesz.

• Tutu7030

veterán

válasz GEIL #44243 üzenetére

Ha az enyémmel történne valami, rögtön váltanék egy mate 9-re.. :U

Új hozzászólás Aktív témák