- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
gatto_ #13038 üzenetére
Az egyik legalapvetobb problemat megszuntette. Pl. ha ketujjal nagyitottam (nem dupla koppal), hiaba nyomtam ra barmire, mast nyitott meg. Ha teszemazt ra akartam menni a privat beszelgeteseimre, hiaba nyomtam telibe ra, megnyitotta a fooldalt (vagy barmi mast). En ilyet meg nem lattam, komolyan... Es volt hogy 3x bejatszotta ezt egymas utan (mindig mast nyitott meg, volt hogy olyan tesztet amirol azt se tudtam honnan szedte elo), negyedjere lett jo. Bosszanto volt de nagyon... A visszaallitas utan nem sokat hasznaltam az alap bongeszot, de ez a hiba ugy tunik megszunt. Viszont a dupla koppos nagyitas hasznalhatatlan lett, valtottam Chromera a francba. Nem lassabb, felhasznalobaratabb, jo lesz az. Mivel az alap bongeszot visszaallitottam, meg az elozmenyeimet meg a konyvjelzoimet se sajnalom, mert nincsenek.
A Chrome ezerszer hasznalhatobb a jelenlegi formaban, oda nagyit ahova kell, tenyleg tokeletes.
Ugyhogy ezzel a bongeszo problema letudva, lassulas letudva, mert mar egy ideje nem tapasztalom. A vilagon semmi bajom a 6.0-val, tenyleg allati jo rendszer. Neha 1 tizedmasodpercre kiirja ha kezdooldalra lepek hogy betoltes (szinte eszre se venni), meg az akksiido sem tul acelos, de az elsore gyogyir lesz a factory reset (remelem), a masodik meg beall majd magatol. Imadom ezt a telefont, komolyan, ezzel a 6.0-val meg megintcsak odatettek magukat LG-ek (plane ha figxelembe vesszuk a kiadas gyorsasagat is).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest