- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schmidi
tag
Én sem értem soha, hogy a duplakopp miért olyan nagy szám. Nekem is van a 625-ben, pedig az messze nem csúcstelefon.
Nagyon szép a telefon, meg jónak is tűnik, de a döcögés szerintem ebben a kategóriában nagyon gáz. Többen írták, hogy a CM megoldja, de ha én vennék egy csúcstelefont, akkor nem akarnék mókolni vele. Legyen tökéletes a dobozból kivéve.
-
Stukker1987
senior tag
Máshol is volt szó róla,de tulajdonosok már több megoldási lehetőséggel is előálltak,persze a végleges nyilván egy új szoft lesz. (ART bekapcsolás,launcher váltás stb... és ezek elvileg használnak is)
A cikkíró ugyanazt írja le mint a MA!TV-ben elmondott,miszerint gyenge a hardver a QHD-hoz és emiatt vannak megakadások. Ezeket a menüben való lapozáskor lehet tapasztalni,ami kissé furcsa,hiszen máshol is ugyanannyi pixelt kell mozgatni. Emiatt én azt gondolom szoft frissítéskor ez javítva lesz,ill a tulaj is tud tenni ellene.
kis kritika a cikknek:
Minőségi,ahogy mindig is,de ezt a lagg kérdést a MA!TV adás és a cikk között meg lehetett volna vizsgálni. Például a tulajok által használt megoldásokat kipróbálni,így kizárni azt,hogy a végén a cikkbe butaság kerüljön...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest