Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
jooker82 #733 üzenetére
átlagba 1 ora kijelzőhasználat 11-12%-os akkufogyás ( ez mint korábban irtam folyamatos wifi, internet , face , és telefonálásbol tevődik össze ) a G Pro-hoz hasonlitva vagy a Note 2-höz ( azokkal is ugyan ezeket a dolgokat használtam ) kb. 10-15%-kal jobb ! Nem mondom hogy világcsucs , de szerintem remek arányban van a kijelző / aksi idő%-ka ...
Tegnap irtam este hogy mennyit birt , mikor lefeküdtem és töltöre tettem , én sose meritem 25% alá az aksit ...
ma kapja a 3. töltést
, gondolom ez olyan 6-8 töltés után áll be rendesen ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest