-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
castiels #38923 üzenetére
Használható igen, nekem van egy 2013-as Samsung TV-m, azzal megy a Miracast, viszont állítólag ennél régebbieken már nem megy, amit meg is tudok erősíteni.
Van egy 2012-es Samu TV is a háznál és azzal már nem megy.Gaberking (#38928):
Logikusabban gondolkodva ő valószínűleg az Android 5-re gondolt (ami mondjuk téves elnevezés, mert Android L-ként emlegetik jelenleg).Azzal meg tisztában vagyok, hogy Nova-val beállítható az elfordulás.
winhelper (#39000):
Gondoltam, hogy ezzel vágsz majd vissza.
De azért azt már csúnyának érzem, hogy ez a MIUI ilyen szintű elkényelmesedést válthat ki az emberekből, hogy már egy launcher telepítést is über mókolás kategóriává válik.Azért ez mégiscsak Android, a lehetőségek széles vásznú tárháza.
Ha nehezemre esne egy launcher telepítés, függetlenül attól, hogy MIUI-n lennék-e vagy nem, költöznék is azonnal iPhone-ra.
Szerencsére itt még nem tartok és ezek után már a MIUI-t is próbálni fogom messzire elkerülni, nehogy "iphone-nosodjak" felfogásban.Nem sértésből írom a fentieket véletlenül sem, csak kicsit furán tekintem a helyzetet.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest