- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A BX-szel vigyázz, ha valaha 2160p@120 VRR kéne. Elmászik a gamma (menüből lehet utánállítani a márciusi FW óta), és villódzó képre is panaszkodnak.
Megnéztem a C1 + G1 Owner's Threadet is, rövid keresgélés után úgy látom, hogy ezeket megoldották. Most érkeznek az első tapasztalatok, de a végén mégis csak jobb tévék lehetnek ezek, mint a számomra nagy csalódást jelentő X sorozat.
Dolby Visionről írtak két problémát (engem speciel az egész Dolby Vision nem érdekel már, nekem teljesen elég ha a sima HDR jeltől és képmódtól függetlenül normálisan megy):
- Apple TV-vel nem stimmel a feketeszint.
- 2160p@120 és FreeSync Premium mellett nincs Dolby Vision. (Itt a részletek nekem ellentmondásosak, később biztos lesz több infó.)Sok C1-be egyébként az a panel kerül, amelyik a G1-be is, csak a szoftver nem enged akkora fényerőt. A 83-asokba pedig 100%-ban ez az új panel fog kerülni, mert ekkorából csak ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Pula Anvil 114
- Eladó AirPods 4
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest