- Everest / AIDA64 topik
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Autós kamerák
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
csabika25 #18 üzenetére
értelek, és sajnálom ha megjegyzésem kritikus hangvételű. részemről jópár éve dolgozom informatikai területen, évek óta olvasom a hwsw / ph / sg / logout és régebben az index / terminal oldalakat.
mindeddig nem találkoztam a civilek olyan kezdeményezésével, ami felkeltette volna az érdeklődésemet. nem azt mondom, hogy nem volt ilyen, azt mondom nem rémlik. én ezt semmiképp nem tartom jó aránynak, a cikket elolvasva pedig a deákné vászna jut eszembe.
nekem jól esnének pl rövid és lényegretörő logout cikkek a saját és társ-szervezetek aktuális céljairól, programjairól. akár valamiféle post alapú aláírásgyűjtéssel, meg a másik oldalon ülők neveivel, vagy nemtom. jó ötlet lenne szerintem ezekhez kapcsolódóan a marketing-brainstorming is, csak-csak akadnának jó ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest