Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
AssAssynn #10 üzenetére
Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az informatikát direkt azért bonyolítják túl, hogy csak a kitalálói boldoguljanak benne
Nem, nem azért, hanem mert egy bonyolult dolog. Ahogy minden bonyolult, ha nagyon belemerülsz, komplex és összefüggő rendszerek vannak mindenhol.
A pénzügyi világ is bonyolult, összetett önmagától is.
Nyilván persze ezeken még lehet csűrni-csavarni, hogy bizonyos dolgok még bonyolultabbak legyenek, és a hozzá nem értő számára kevésbé átlátható. -
waccamár
senior tag
Én ebben nem hiszek.
Itt szimplán arról van szó szerintem, hogy nem tudnak elszakadni attól, hogy az iskolának arról kell szólni, hogy irodalom, nyelvtan, történelem, stb.
Évtizedek óta ugyan azt tanuljuk, miért változtatnánk? - kb. ez lehet a gondolatmenetük.
Szerintem úgy vannak vele, hogy e mellé már nem fér más.Mindenki profitálna abból, ha az emberek pénzügyileg tudatosabbak lennének. Még a hipergazdagok is.
De ez megint csak olyan téma, amiről nehéz egy kommentszekcióban "körökre osztva" beszélgetni és meghallgatni a másik véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ingyenes applikációt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Pénziránytű Alapítvánnyal közösen az általános iskolás korosztály számára hozta létre.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VoLTE/VoWiFi
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest