Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gdi
senior tag
válasz
netpeti98 #11 üzenetére
Alakul, bár a screenshot alatti lista az nem sok.
News, Financial, (amihez magyar tartalmat még csak nem is tudsz betenni)?
Twitter, Facebook?
Ajánlócsempék? (CandyCrush, Solitaire Collection) (Get Skype, Get Office) - bár ezek nem csak appok, de a gépházban az ajánlók kikapcsolásával nem tűnnek el.Illetve ez fogadok nem rendszerszintű, csak "current user"
Oké, tudom, minek sír a szám, fogadjam el és örüljek, hogy legalább ennyi jut... de engem EZ a bloating zavar. Nem az Internet Explorer, ami nélkül nehézkesen szerzel be más böngészőt friss telepítés után.
Persze a pre-WinME időkben amikor ki tudtad választani, hogy kb mit szeretnél az alap rendszerrel feltenni. Vagy manapság egy linux épkézláb disztróban (pld. Debian - bár igaz ott szerepköröket, meg DE-t tudsz telepítéskor választani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest