Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
echterion #21 üzenetére
Ugyértem próbáltátok runas-szal futtatni /savecred kapcsolóval?
https://technet.microsoft.com/hu-hu/library/bb490994.aspx
Szal':
Korlátozott fiókba belép, ott:runas /user:Administrator /savecred "C:\Program Files\<Útvonal>\Marposs.exe"
Első indításkor bekéri az Administrator jelszavát és elmenti. Ezután jelszókérés nélkül, mindig annak a felhasználónak a nevében indul el, amíg a hitelesítő adatokat kézzel nem törlitek.
Administrator cserélendő a helyi rendszergazda jogosultságú fiók nevére, ha nem megy <gépnév>\<usernév> formában használd. Ha tartományi felhasználó, akkor <domain>\<usernév>
Természetesen az útvonalat is cseréld.Készíts ezzel parancsikont vagy .bat/.cmd fájlt az asztalra/startmenübe/akárhova.
Ajánlom még tanulmányozni a /env kapcsolót, ha valami nem menne tökéletesen.
-
Gdi
senior tag
válasz
netpeti98 #11 üzenetére
Alakul, bár a screenshot alatti lista az nem sok.
News, Financial, (amihez magyar tartalmat még csak nem is tudsz betenni)?
Twitter, Facebook?
Ajánlócsempék? (CandyCrush, Solitaire Collection) (Get Skype, Get Office) - bár ezek nem csak appok, de a gépházban az ajánlók kikapcsolásával nem tűnnek el.Illetve ez fogadok nem rendszerszintű, csak "current user"
Oké, tudom, minek sír a szám, fogadjam el és örüljek, hogy legalább ennyi jut... de engem EZ a bloating zavar. Nem az Internet Explorer, ami nélkül nehézkesen szerzel be más böngészőt friss telepítés után.
Persze a pre-WinME időkben amikor ki tudtad választani, hogy kb mit szeretnél az alap rendszerrel feltenni. Vagy manapság egy linux épkézláb disztróban (pld. Debian - bár igaz ott szerepköröket, meg DE-t tudsz telepítéskor választani).
-
Gdi
senior tag
Én hirtelen örvendezve azt hittem, hogy az előretelepített (3D builder, Xbox sz*rok, és az ajánló csempék) lesznek kukázhatóak PS nélkül.
#8:
Nem egyszer futottam bele abba a hibába, hogy eltávolítom a felhasználó(k)tól és a rendszerképből ezeket a packageket, akkor pár funkció nem működik a "rendes" windows GUI-n sem... pl Intéző (Fájlkezelő)-ben az betekintő ablak képekhez.
Bár ez betehető annak, hogy az egész get-appxpackage és provisionedpackage kimenetét átadtam a remove-nak, ezzel kukázhattam olyan csomagot ami csak támogató jelleggel volt ott.
Lehet kényelmesebb, de veszélyes is.Mondjuk mostanság Store-t, Weather-t és Calculator-t fent szoktam hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest