Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
Az enyém is megvan még. Némileg használatban is van, igaz, nem telefonként, hanem inkább mint "tablet"
Nincs benne SIM kártya, de állandóan be van kapcsolva, amikor éppen nem megy PC, azon szoktam időjárást vagy híreket megnézni + tartalék ébresztőóraként is funkcionál. Így nem a használatban lévő telefon akkuját merítem ezekkel. Valamiért "eszi" az SD kártyákat, néhány hét alatt tönkreteszi azt, ami belekerül, így már SD kártya sincs benne. (nem egyszerűen fájlrendszer hibáról van szó, PC szerint 64GB-os lesz mindből, a javításra talált leírások nem segítenek)
Napi pár perc használat mellett 4-5 naponta kell tölteni. (ez a korához képest szerintem nagyon jó)
Valamiért durván le van lassulva a rendszer, lehet hogy full wipe mellett egy friss ROM kellene már neki. (a legutolsó "Andrea" van rajta - de utoljára talán csak upgrade volt, nem újratelepítés) Viszont az SD körüli anomáliák miatt veszélyesnek tartom a műveletet. (még az is lehet, hogy valami szoftveres gubanc okozza ezt...)
-
Blizzardking
őstag
Nézd meg hogy engedélyezve van-e az agps és az epo a gps beállításoknál.
Esetleg próbáld ki egy gps tesztelő programmal is, ne csak a wazeggel hogy mit lát.
Végső esetben Agps inj a playről megoldja, pár hsz-el ezelőtt pont erről volt szó.popey43 - meglátjuk, remélem beválik. Arra panaszkodtak többen hogy széttörik a hang telefonálásor, erre figyelj hogy csinálja-e. Miről váltottál?
-
Blizzardking
őstag
Settings-->More-->Tethering&portable hotspot
Cappának abban igaza van hogy a minideal eredeti rommal volt egy olyan app, Andreában a fenti módon kell.
-
SanyiSay
aktív tag
Ahogy látom, lehet nem benned van a hiba.
Nekem sincs olyan. Titaniummal sem találom. Nem igen használom, így fel sem tűnt.
Azt meg nem mondanám, hogy mitől nincs, mert lehet én töröltem, de szerintem nem. vagy vagy.Andrea 140405 van fenn.
Viszont az is érdekes, hogy nekem 2.5 nap BT-3G tesztelés során egy hibát nem generált, (azt nem tudom volt e benne 20 as hívás akkor ezt még nem néztük) valamint 3G vel sem dobálja el a sim kártyát simán van pin kódom.
Ja és persze nem kell repülőbe sem tennem mert mindegy hogy én kapcsolgatom a wifi-3g-t vagy egy profil kezelő, de jön a net hiba nélkül.Sajna most nem tudok ezzel igazán foglalkoznikicsit sűrű lett az élet, de ha valaki még Andreázik írhatná, hogy mi a helyzet nála.
Viszont kedvesem A820-a is repülőt kér. Mobiladat ki/be nem segít. Neki is kipusztítom a wifi megosztást hátha az zavar be.
Hát ez is csak egy ötlet lett
-
vlevi
nagyúr
Ez engem is érdekelne.
Pontosabban fogalmazok, volt erről már szó a fórumon, de valahogy sosem mertem hozzákezdeni.
Korábbi telefonomnak nem volt kettéosztva a belső memóriája (volt neki 250mega összesen), ott minden csak a külső SD-re tudott menni.
Nekem igazából ez is megfelelne, hogyha nem lenne teflonmemória, csak a belső tár hely (4giga) és SD kátya (32Giga). Úgysem használom soha a telefont SD kártya nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Óra topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest