Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz SAMYka #848 üzenetére

A telefonba mentett névjegyek sehogy.
    Csak akkor, ha a a névjegy tárolásakor a gmailes emailcímeddel jelzett fiókot adtad meg tárolási helynek.
    Samu telefonomon volt olyan lehetőség, hogy migráljon be minden névjegyet a google címtárba, itt is van hasonló. Elindítod a névjegyzéket, és a bal alsó gombbal elindítod az exportálást. Ott kiválasztod a "partnerek másolása innen" a telefont, vagy simkártyát, tehát ahol most vannak a névjegyeid, és a továbbra kattintva pedig a gmailedet. Fel fog tolni minden, a telefonon tárolt névjegyet a gmail címtárba.
    Ezután szerintem a telefonról törölhető is a névjegyzék.
    Én már rég átálltam arra, hogy minden névjegy a google-nál van. Amúgy is ottvan, mert a nagytestvér a levelezésekből úgyis gyűjti a címeket, ez ellen nem lehet tenni. Ráadásul van több droidos eszközöm, és ha mindenütt helyi címlista lenne, megkergülnék. Az asztali PC-n is azért használom az eM Client-et levelezésre, mert majdnem tökéletesen együttműködik a gmaillel. Veszek fel az eMClientben naptárbejegyzést, vagy névjegyet, és szinte azonnal megjelenik a telefonon.

Naptár pedig azért nem szinkronizál, mert hiányzik egy file. A google drive mappámba felraktam : CalendarProvider_v1.1.15.apk
    Ezt bemásolod a /system/app könyvtárba, jogosultságait beállítod ugyanolyanra, mint a többi, ebben a mappában lévő apk-nak van, és újraindítod a telefont.
    A másoláshoz kell egy olyan progi, ami root joggal képes írni a /system könyvtárba. Én a File Manager-t használom

Új hozzászólás Aktív témák