- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
A telefonba mentett névjegyek sehogy.
Csak akkor, ha a a névjegy tárolásakor a gmailes emailcímeddel jelzett fiókot adtad meg tárolási helynek.
Samu telefonomon volt olyan lehetőség, hogy migráljon be minden névjegyet a google címtárba, itt is van hasonló. Elindítod a névjegyzéket, és a bal alsó gombbal elindítod az exportálást. Ott kiválasztod a "partnerek másolása innen" a telefont, vagy simkártyát, tehát ahol most vannak a névjegyeid, és a továbbra kattintva pedig a gmailedet. Fel fog tolni minden, a telefonon tárolt névjegyet a gmail címtárba.
Ezután szerintem a telefonról törölhető is a névjegyzék.
Én már rég átálltam arra, hogy minden névjegy a google-nál van. Amúgy is ottvan, mert a nagytestvér a levelezésekből úgyis gyűjti a címeket, ez ellen nem lehet tenni. Ráadásul van több droidos eszközöm, és ha mindenütt helyi címlista lenne, megkergülnék. Az asztali PC-n is azért használom az eM Client-et levelezésre, mert majdnem tökéletesen együttműködik a gmaillel. Veszek fel az eMClientben naptárbejegyzést, vagy névjegyet, és szinte azonnal megjelenik a telefonon.Naptár pedig azért nem szinkronizál, mert hiányzik egy file. A google drive mappámba felraktam : CalendarProvider_v1.1.15.apk
Ezt bemásolod a /system/app könyvtárba, jogosultságait beállítod ugyanolyanra, mint a többi, ebben a mappában lévő apk-nak van, és újraindítod a telefont.
A másoláshoz kell egy olyan progi, ami root joggal képes írni a /system könyvtárba. Én a File Manager-t használom
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest