Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Egy használt autó ára egy (számomra) noname fényképezőgépért? Akkor már veszek egy kompakt Nikont vagy Canont 20-25 ezerért. Mellesleg aki ennyi pénzt ki tudna adni érte, annak már úgyis ott figyel az iphone vagy egyéb flagship telefon, ami arconpörögve hozza a csúcs fényképezők teljesítményét. Zoomolásért meg nem fizetek ennyi plusz pénzt, más különbség meg nagyon nincs. (NEM!! vagyok fényképezőmániás, mondhatni abszolút amatör vagyok, de a józan paraszti eszem nem hagyja ezt szónélkül)
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Aron1988
tag
Sajnálom, hogy nem lett túl népszerű a megjegyzésem Nem volt bennem rosszindulat, csak spórolni akartam egy kis pénzt a kommentelőknek
[ Szerkesztve ]
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Aron1988
tag
Dehogy trollkodom A fotós képességem kimerül annyiban, hogy az Galaxy Xcover 2 telefonomról 10 perc kereséssel le tudom menteni a fotókat (évente 1szer). Meg hogy "nem a megapixel számít".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.