Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bevallom én is gondolkoztam nemrég konzol vásárlásán, de ha vennék én most is inkább a ps2-t venném. igazából nem sok időm van játszani, az pedig veszettül olcsó, és tele van olyan címekkel amik érdekelnének és lekötnek, a látvány tudom hogy szebb lenne a ps3-on, de nekem a játékélmény is bőségesen elég ahhoz hogy heti 3-5 órát elprüntyögjek, gyak minimál befektetéssel. innentől meg számomra halál fölösleges lenne az új konzol.
-
törölt tag
válasz DemonDani #17 üzenetére
nekem van pár cím amit haveroknál csaptunk és azóta is imádnám tolni. pl gow és társai. és sajnos ezek jelentős része ps re van meg... ezért nem is gondolkoztam boxon. de tény hogy a játékok árát elnézve annyira nem húzós 10-15k felár, bár ps2-re már szinte utánad dobnak minden játékot, akár használtal is tele van a piac. akinek persze fontos hogy jól nézzen ki a játék annak a döntés egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Baldur's Gate 3
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Netfone
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest