- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
Ismerősnek csináltam 1-2 éve a TV mögé RGB szalagból, infrás távirányítóval. Kb 8000Ft-ra jött ki mindennel együtt, nagyon hangulatos lett. Ma is tökéletesen működik, kár, hogy nincs róla képem
A tartósségukról:
Sima hideg fehér 3528-as Szalagból 3 métert raktam a 66 literes akvárium fölé, még 2-3 éve (akkor kezdtek el ezek terjedni), napi 12 órát világít, a növények szeretik, a halak szeretik, és még egy sem égett ki.Tavaly tavasszal raktam az autómba egy méter 2528 led szalagot bent lévő 5w izzó helyett (belső világítás, a plafonon két oldalt fél-fél méter), azóta mindig mindent megtalálok a kocsiban. Mondhatni kisüti a szemem ha éjjel ajtót nyitok. Méretei miatt nem is látszik közvetlenül, más autósokat/gyalogosokat/kiscicákat nem zavarok vele, és végre nem annyi a fénye mint egy gyertyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest