Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
Ismerősnek csináltam 1-2 éve a TV mögé RGB szalagból, infrás távirányítóval. Kb 8000Ft-ra jött ki mindennel együtt, nagyon hangulatos lett. Ma is tökéletesen működik, kár, hogy nincs róla képem
A tartósségukról:
Sima hideg fehér 3528-as Szalagból 3 métert raktam a 66 literes akvárium fölé, még 2-3 éve (akkor kezdtek el ezek terjedni), napi 12 órát világít, a növények szeretik, a halak szeretik, és még egy sem égett ki.Tavaly tavasszal raktam az autómba egy méter 2528 led szalagot bent lévő 5w izzó helyett (belső világítás, a plafonon két oldalt fél-fél méter), azóta mindig mindent megtalálok a kocsiban. Mondhatni kisüti a szemem ha éjjel ajtót nyitok. Méretei miatt nem is látszik közvetlenül, más autósokat/gyalogosokat/kiscicákat nem zavarok vele, és végre nem annyi a fénye mint egy gyertyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest