Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszat
senior tag
Látom szakavatott vagy a témában ezért szeretnék hozzád fordulni hasonló témában (de bárki segíthet
)Utaztam a minap buszon és ott az egyik utas notebook-ot használt. Este volt már, a noti fényereje ehhez képest elég magas volt. Igazából ez nem is olyan lényeges. Az viszont már igen, hogy amikor a monitorra került a tekintetem (nem bunkóságból néztem, hanem mert sötétben vonzza a figyelmet a fényesség), akkor azt tapasztaltam, hogy olyan "szakasos" a kép, amikor mozog a szemem.
Pont ugyanez játszódik le este az utakon, mikor egy autó hátsó lámpáját látom. Amikor mozog a szemem, a hagyományos lámpák fényét folyamatos csíknak látom, viszont az újfajta lámpákét szakaszosnak.
Ez a jelenség engem zavar. Az volt a tippem, hogy mindkettőben LED-ek vannak. Jól gondoltam-e és ha igen, akkor minden LED-es monitor ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)