- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
elvben(!) nyár...
Andro Dunos 2-vel több bajom van, pedig az tűnik a legélhetőbbnek mind közül (az én szintemen)...
- miért nem kapjuk meg hozzá az elsőt? ok, értem, emulátor is pénz, licensz is pénz... ez így akkor is fura, h a "hómjuzer" sose játszhatta az elsőt, de nesze itt a második, vesd rá magad
- nincs scanline/crteffekt opció egy pixelart játékban???
- nincs 2P opció
...és akkor a fentiekre pecs se lesz... leégett ház, uhTiger Heli? (Toaplan arcade garage)
Nem bírtam ki, ez is zsákolódott, holott reviewk alapján kb minden port elég horror-nehéz.... úgy leszek vele, mint rtype-al: a harmadik pályát csak az örök kredites árkádverzióban láttammindenesetre most a műfaj kedvelői örömködhetnek, ez az ő évük (mi évünk)
(még ha nekem pl az rtype final2 nem is lett kedves, taszít ahogy kinéz, de az is kvázi óriási riliz!)
utóbbi években kicsit leakadtam ezekről, de ennyi megjelenés mellett elkapott a hypeGunvein-be belenéztem. No. Nonononono
Ez nekem sok
-
egy kazuárnak (=én) ez az egyik legélvezetesebb kaland a lövöldék világában - természetesen sosem jutottam még végig (saturn változaton) és talán soha nem is fogok, de időnként 1-1 órára az első pár pálya is remek szórakozás
(igen, magam vigasztalom)
dreampage: egyébként a cotton inputlagját is "pecselték" végre valahára (so-so, még nem ért ide a példányom
) , így a cég talán mára összerakta rendesen a ps4es saturn emulátorát - és most azt fejik keményen
jobbszeretem a 2-3 játékos pakkokat, ott sokkal inkább indokolható a magasabb ár, pláne ha valaki fizikai kiadásokra utazik.
Psikyo Shooting Library vol 1-2 lesz majd érdekes, ha nem csak switchen lesz végre elérhető... (hanem ps4en, lemezen), az a pakk "kötelezőbb" körnek tűnik (csak a nehézség
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest