Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
elvben(!) nyár...
Andro Dunos 2-vel több bajom van, pedig az tűnik a legélhetőbbnek mind közül (az én szintemen)...
- miért nem kapjuk meg hozzá az elsőt? ok, értem, emulátor is pénz, licensz is pénz... ez így akkor is fura, h a "hómjuzer" sose játszhatta az elsőt, de nesze itt a második, vesd rá magad
- nincs scanline/crteffekt opció egy pixelart játékban???
- nincs 2P opció
...és akkor a fentiekre pecs se lesz... leégett ház, uh
Tiger Heli? (Toaplan arcade garage)
Nem bírtam ki, ez is zsákolódott, holott reviewk alapján kb minden port elég horror-nehéz.... úgy leszek vele, mint rtype-al: a harmadik pályát csak az örök kredites árkádverzióban láttam
mindenesetre most a műfaj kedvelői örömködhetnek, ez az ő évük (mi évünk)

(még ha nekem pl az rtype final2 nem is lett kedves, taszít ahogy kinéz, de az is kvázi óriási riliz!)
utóbbi években kicsit leakadtam ezekről, de ennyi megjelenés mellett elkapott a hype
Gunvein-be belenéztem. No. Nonononono
Ez nekem sok 
-
dreampage
aktív tag
A Psikyo gyűjteményt én is várom, régóta ígérik, nem tudom, mikor lesz belőle valami. A City Connection pedig valóban fejlődik emuláció terén, a Layer Section már teljesen jó. Az Andro Dunos II-t mondják még nagyon, hogy jól sikerült, sajnos leégett a fejlesztő háza, ezért egyelőre nincs Xbox verzió, amit tesztelhetnék. Idén még a Gunveint várom nagyon.
-
egy kazuárnak (=én) ez az egyik legélvezetesebb kaland a lövöldék világában - természetesen sosem jutottam még végig (saturn változaton) és talán soha nem is fogok, de időnként 1-1 órára az első pár pálya is remek szórakozás
(igen, magam vigasztalom)dreampage: egyébként a cotton inputlagját is "pecselték" végre valahára (so-so, még nem ért ide a példányom
) , így a cég talán mára összerakta rendesen a ps4es saturn emulátorát - és most azt fejik keményen
jobbszeretem a 2-3 játékos pakkokat, ott sokkal inkább indokolható a magasabb ár, pláne ha valaki fizikai kiadásokra utazik.Psikyo Shooting Library vol 1-2 lesz majd érdekes, ha nem csak switchen lesz végre elérhető... (hanem ps4en, lemezen), az a pakk "kötelezőbb" körnek tűnik (csak a nehézség
)
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA 16 Playstation 4
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest