Új hozzászólás Aktív témák
-
elvben(!) nyár...
Andro Dunos 2-vel több bajom van, pedig az tűnik a legélhetőbbnek mind közül (az én szintemen)...
- miért nem kapjuk meg hozzá az elsőt? ok, értem, emulátor is pénz, licensz is pénz... ez így akkor is fura, h a "hómjuzer" sose játszhatta az elsőt, de nesze itt a második, vesd rá magad
- nincs scanline/crteffekt opció egy pixelart játékban???
- nincs 2P opció
...és akkor a fentiekre pecs se lesz... leégett ház, uhTiger Heli? (Toaplan arcade garage)
Nem bírtam ki, ez is zsákolódott, holott reviewk alapján kb minden port elég horror-nehéz.... úgy leszek vele, mint rtype-al: a harmadik pályát csak az örök kredites árkádverzióban láttammindenesetre most a műfaj kedvelői örömködhetnek, ez az ő évük (mi évünk)
(még ha nekem pl az rtype final2 nem is lett kedves, taszít ahogy kinéz, de az is kvázi óriási riliz!)
utóbbi években kicsit leakadtam ezekről, de ennyi megjelenés mellett elkapott a hypeGunvein-be belenéztem. No. Nonononono
Ez nekem sok
-
dreampage
aktív tag
A Psikyo gyűjteményt én is várom, régóta ígérik, nem tudom, mikor lesz belőle valami. A City Connection pedig valóban fejlődik emuláció terén, a Layer Section már teljesen jó. Az Andro Dunos II-t mondják még nagyon, hogy jól sikerült, sajnos leégett a fejlesztő háza, ezért egyelőre nincs Xbox verzió, amit tesztelhetnék. Idén még a Gunveint várom nagyon.
-
egy kazuárnak (=én) ez az egyik legélvezetesebb kaland a lövöldék világában - természetesen sosem jutottam még végig (saturn változaton) és talán soha nem is fogok, de időnként 1-1 órára az első pár pálya is remek szórakozás
(igen, magam vigasztalom)
dreampage: egyébként a cotton inputlagját is "pecselték" végre valahára (so-so, még nem ért ide a példányom
) , így a cég talán mára összerakta rendesen a ps4es saturn emulátorát - és most azt fejik keményen
jobbszeretem a 2-3 játékos pakkokat, ott sokkal inkább indokolható a magasabb ár, pláne ha valaki fizikai kiadásokra utazik.
Psikyo Shooting Library vol 1-2 lesz majd érdekes, ha nem csak switchen lesz végre elérhető... (hanem ps4en, lemezen), az a pakk "kötelezőbb" körnek tűnik (csak a nehézség
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest