- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
elvben(!) nyár...
Andro Dunos 2-vel több bajom van, pedig az tűnik a legélhetőbbnek mind közül (az én szintemen)...
- miért nem kapjuk meg hozzá az elsőt? ok, értem, emulátor is pénz, licensz is pénz... ez így akkor is fura, h a "hómjuzer" sose játszhatta az elsőt, de nesze itt a második, vesd rá magad
- nincs scanline/crteffekt opció egy pixelart játékban???
- nincs 2P opció
...és akkor a fentiekre pecs se lesz... leégett ház, uhTiger Heli? (Toaplan arcade garage)
Nem bírtam ki, ez is zsákolódott, holott reviewk alapján kb minden port elég horror-nehéz.... úgy leszek vele, mint rtype-al: a harmadik pályát csak az örök kredites árkádverzióban láttammindenesetre most a műfaj kedvelői örömködhetnek, ez az ő évük (mi évünk)
(még ha nekem pl az rtype final2 nem is lett kedves, taszít ahogy kinéz, de az is kvázi óriási riliz!)
utóbbi években kicsit leakadtam ezekről, de ennyi megjelenés mellett elkapott a hypeGunvein-be belenéztem. No. Nonononono
Ez nekem sok
-
dreampage
aktív tag
A Psikyo gyűjteményt én is várom, régóta ígérik, nem tudom, mikor lesz belőle valami. A City Connection pedig valóban fejlődik emuláció terén, a Layer Section már teljesen jó. Az Andro Dunos II-t mondják még nagyon, hogy jól sikerült, sajnos leégett a fejlesztő háza, ezért egyelőre nincs Xbox verzió, amit tesztelhetnék. Idén még a Gunveint várom nagyon.
-
egy kazuárnak (=én) ez az egyik legélvezetesebb kaland a lövöldék világában - természetesen sosem jutottam még végig (saturn változaton) és talán soha nem is fogok, de időnként 1-1 órára az első pár pálya is remek szórakozás
(igen, magam vigasztalom)
dreampage: egyébként a cotton inputlagját is "pecselték" végre valahára (so-so, még nem ért ide a példányom
) , így a cég talán mára összerakta rendesen a ps4es saturn emulátorát - és most azt fejik keményen
jobbszeretem a 2-3 játékos pakkokat, ott sokkal inkább indokolható a magasabb ár, pláne ha valaki fizikai kiadásokra utazik.
Psikyo Shooting Library vol 1-2 lesz majd érdekes, ha nem csak switchen lesz végre elérhető... (hanem ps4en, lemezen), az a pakk "kötelezőbb" körnek tűnik (csak a nehézség
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest