Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
Kíváncsian várom. A Guardian of Light nagyon tetszett
-
Csapoati
nagyúr
Ahh, kihagytatok a ziccert egy jo cimre: Lara Croft - 4-en is tolhatjuk egyszerre.
(elnezest a kiskoruaktol)
-
Bad Pritt
félisten
Az előző rohadt jó volt, az irányítás ugyan körülményes, de a játékélmény így is nagyon adta.
Az a baj, hogy az én ismeretségemből egyszerűen nem tudok 4 embert egy időben összekaparni, hogy egy ilyen játékkal játszanak. -
szabi24
csendes tag
áá de vártam már, életem legaddiktívabb játéka volt az előző rész, a harcrendszer, a fejtörők, a hangulat, mind tökéletes volt, és mindez cooperatív köntösbe, ráadásul ez már 4 szereplős. Remélem nem kell sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest