Hirdetés
- Projektor topic
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem értem mért bántja mindenki szegény ASRock-ot pedig elég korrekt lapokat csinál (persze most nem a mindenféle hibridéről beszélek). Nekem a mostani lapom előtt gigaf0s volt és 1 év alatt 5 ment tönkre. Hogy gány az ASRock BIOS-a... Szvsz sokkal jobb és átlátható mint a gigáé. Persze nem egy felső kategóriás ASUS BIOS de különösebben nem érdekel hogy tud e profilokat tárolni stb.. Egyszer beállítom és megy ráadásul tuningba is jobb mint a giga volt.
-
válasz
üzenetére
mikor megláttam, hogy újonc, gondoltam na valaki megint regelt-egyet, hogy leossza a tutit...
de aztán láttam, hogy 2004-óta vagy regisztrált, de akkor meg nem értem, hogy tudod Oliverda véleményét ilyen hevesen fikázni...bár a géped paraméterei 2004-re tökéletes, szal lehet azóta most jártál itt először... mind1...
amúgy Én sem úgy gondoltam eddig a DFI-re mint pocsvány szarra... persze nem vennék ilyet (ár)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest