- Állvány topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor én is. Az asztali gépem, ami nagyon nem mi darab (még Abit IS7-E deszka van benne, Prescott P4 3.06GHz, GB 7600GS, meg 2 giga Kingston RAM, +egyebek). Szóval anno, még a Celeron és az FX5200 idején volt egy olyan gond, hogy néha játék közben elment a hang, majd kisvártatva fagyás (de ez nem mindig). Ekkor csak az segített, ha rendszer visszaállítást csináltam (ekkor még kezdő kocka voltam, nem is nagyon mentem bele). Tehát tudtam, mit tegyek (ilyenkor nem segített a reset, sem a driver újratelepítése).
Egyszer indítom a gépet, de nincs bejelentkező hang...na mondom szép, gyorsan rendszer visszaállítás. Megvolt, de semmi. Mégegyszer. Semmi. Driver újratelepít, semmi. Még vagy kétszer eljátszottam, mire rápillantottam a hangszórókra, és észleltem, hogy nincsenek bekapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest