Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz ¤Envy¤ #8865 üzenetére

Húú, de termékeny a társaság, alig bírom visszaolvasni, pedig csak fél nap telt el... :D

Már be is állítottam a kezdőlapomnak az előbb ajánlottat! :K
    (Legalább mindig vidáman fog indulni a böngészés.)

Ismerkedem ezzel a nemrég linkelt Monopolyval, készülök megvásárolni az utcánkat.
    (De lehet, hogy szép sorjában felvásárlom majd az egész várost..., csak hogy Polgármester urunk kedvében járjak...;])
    Meg persze külhonra is tettem már ajánlatot.
    Regisztráció?
    Egyszerű: Amikor meg akarsz venni egy utcát, fel kell, hogy ajánlja.
    Arra nem jöttem rá, hogy lehet hozzáadni megvehető utcákat... a miénk pl. nincs még tulajdonkézen. :U
    Meg Afrikában óhajtottam volna még egy-két helyet..., de ott sincs "kék út"... :F

A "manónőről": Fülébe, farkába kapaszkodni, mi? Az lemaradt a képről, az ilyeneknek az is van;] (Pfujj! :P )

Az én Nagymamám tegnap jött ki a kórházból..., szerencsére már jobban van, neki a szíve szokott néha rendetlenkedni. 77 éves...

• Mr.Csizmás

titán

válasz ¤Envy¤ #8865 üzenetére

Sajnos igen :(

Az én nagymamám (lásd blog) is így ment el...egy hónapon keresztül vizesedett a tüdeje, mindig leszívták, de a végére már gócokban, csomósan volt vizes a tüdeje... :(

Az a rossz ebben, hogy a keringés lelassulása miatt a hörgőkben kiválik a víz, és ugyan el lesz távolítva, de az a rész már nem fog funkcionálni.

Szóval a keringését kellene mielőbb felgyorsítani. Reméljük jobban lesz... :K

Aktív témák