- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
puttputt
őstag
Húú, de termékeny a társaság, alig bírom visszaolvasni, pedig csak fél nap telt el...
Már be is állítottam a kezdőlapomnak az előbb ajánlottat!
(Legalább mindig vidáman fog indulni a böngészés.)Ismerkedem ezzel a nemrég linkelt Monopolyval, készülök megvásárolni az utcánkat.
(De lehet, hogy szép sorjában felvásárlom majd az egész várost..., csak hogy Polgármester urunk kedvében járjak...)
Meg persze külhonra is tettem már ajánlatot.
Regisztráció?
Egyszerű: Amikor meg akarsz venni egy utcát, fel kell, hogy ajánlja.
Arra nem jöttem rá, hogy lehet hozzáadni megvehető utcákat... a miénk pl. nincs még tulajdonkézen.
Meg Afrikában óhajtottam volna még egy-két helyet..., de ott sincs "kék út"...A "manónőről": Fülébe, farkába kapaszkodni, mi? Az lemaradt a képről, az ilyeneknek az is van
(Pfujj!
)
Az én Nagymamám tegnap jött ki a kórházból..., szerencsére már jobban van, neki a szíve szokott néha rendetlenkedni. 77 éves...
-
Mr.Csizmás
titán
Sajnos igen
Az én nagymamám (lásd blog) is így ment el...egy hónapon keresztül vizesedett a tüdeje, mindig leszívták, de a végére már gócokban, csomósan volt vizes a tüdeje...
Az a rossz ebben, hogy a keringés lelassulása miatt a hörgőkben kiválik a víz, és ugyan el lesz távolítva, de az a rész már nem fog funkcionálni.
Szóval a keringését kellene mielőbb felgyorsítani. Reméljük jobban lesz...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged