- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Érdekes az én kedvenc színem is a piros, nemcsak Metálpingué.
Jah és hát, azért hamisítanak minket, mert híresek vagyunk.
puttputt: Köszi, meglesz a nagy buli, az biztos. 7-től kezdődik, tehát lassan felszívódok a fórumról és ha minden jól megy reggel jelentkezem, ha nem leszek kiütve nagyon. Bár már most bennem van egy doboz Borsodi Bivaly és még el se kezdődött... mi lesz még itt.
Mivel rég volt elemzés, ezért kaptok egyet bulis hangulatban:
Üzenet a Földnek, itt kyrabaybee kapitány beszél, már nagyon jó a hangulat, dübörög a muzsika az űrhajón.
A nagy részegségben kitört egy kisebb bunyó, meg pár ember foga a Vodka miatt amit a hajóra csempésztek, mert mindenki inni akart belőle, ugyanis...
...tilos a csatahajókon az alkohol, a szintisörben meg annyi az alkohol, mint kempingsajtba a sátorvas.
Itt a buli vége mindjárt és szolgálatba kell állnunk.
De előbb megismerkedek ezzel a helyes pasival.
Jövő héten is lesz hajódiszkó!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8735 üzenetére
Sziasztok!
Na 9 meccset mi nyertünk, 8-at ők és az utolsó meccsről eljöttem most. 8óta kint álltam a pályák szélén, szóval éhes és fájóslábú vagyok, de végre hazaértem. De jó hír, hogy legrosszabb esetben is döntetlen lesz a kupa vagy nyerjük.
Esti bulira készülök, 7-től ereszd el a hajad lesz és még ki tudja mi... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8725 üzenetére
Én csak néző vagyok, nem szereplek, csak focizni tudok valamelyest, de az ide nem elég.
Hasek: Tényleg az első két meccsen úgy éreztem magam, mint aki valami bénák klubja mérkőzésre ment.
Csajokat nem bántottuk és egyébként se a sporttehetségükért szeretjük őket, még ha a másik suliból jöttek is... -
Badman 4ever
őstag
Jó a KéPHregény! már megint, bár egy amatőrrel összerakatni szegény szobrot...
Nem tudom milyenek a 9D-sek még nem néztem meg őket alaposabban, más csajszikat bámultam...
Na szóval a kupáról annyit, hogy elment a hangom a sok ordítástól és a kosármeccsek közül csak a tanárit vesztettük el (szokásos). Az első két meccset alázós szinten nyertük:
74-8 és 68-8-as totális győzelmet söpörtünk be. A harmadik meccs az valami 53-30 környékén nyertük, a tanárok meg leszerepeltek a 30-43-as vereségükkel. Még a kötélhúzást veszítettük, a medicinlabda hajigálást nem tudom milyen lett, a 100 méteres vegyes váltót 50 fővel azt megint csak nyertük. Holnap lesz foci meg kézilabda, szóval még nem dőlt el a kupa sorsa (vagy de).
Vagy 130 fotót meg videót csináltam. Itt az ellenfél rádob mindhiába, az eredményjelző már 37-4-et mutat, a bíró a tesitanárunk, a bal szélső pirosmezes pedig osztálytárs. -
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Sietek a SÁRA kupára, ami fél háromtól kezdődik (Radnóti vs. Ságvári kupa, Szeged két legjobb sulijának összecsapása minden évben) és estig tart, akkor lesz SÁRA buli az egyik szegedi discoban, de szerintem azt kihagyom. Holnap reggel nyolckor van a kupa második része, focimeccsek stb., majd este szülinapi bulija lesz egyik osztálytársamnak, szóval nagyon jó kis hétvégém lesz.
A sulirádió élő online adásba közvetíti a meccset, ha akarjátok hallgassátok és drukkoljatok nekünk.
Én megyek is csak ide néztem föl, mert elengednek ilyenkor a suliból egy tanórával hamarabb, hogy a nagy összecsapásra mindenki felkészüljön.
Na legyetek jók (ha tudtok) és mindenkinek kellemes napot! Kyrabaybee legyen velünk! Ping Win! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Tulipanti #8706 üzenetére
Szia újra itt, rég láttunk!
(#8704) geprombolo: 512 mega van a gépben és 20-40 FPS-t tudok kisajtolni belőle 1024x768 lowon, minden effekt nélkül. Eddig még nem keveselte a ramot, mert ügyesen lekapcsolok mindent, hogyha játszok.
Psycho: Az nagyon jó, csinálsz belőle videót, ahogy játszod a zenét? -
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8698 üzenetére
Én PIII-assal száguldok, de nagyon jól fut, kicsit meghúzva.
Továbbra is ott akadnak ki az emberek ha mondom, hogy például a Crysis és a HAWX is fut rajta és CPU Queenben letiporja ez a gép a 2,8 GHz-es P4-eket is (adatlap).
Gyakorlatilag minden elfut rajta, ami nem köt bele a SM3-ba a VGA-n, mert csak SM2 van rajta. -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8689 üzenetére
Jó ötlet, majd holnap felragasztok kettő pontot ha tudok.
Most pedig megyek aludni, meg előtte angolt tanulni. Jó éjt! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8685 üzenetére
Én egy nagyon erős szegedi suliba, ami kőreálos és a tanárokról annyit, hogy a tanárok jók (nagyrészük), például az igazgató, aki biológia tanár írta a Mozaikos középsulis biosz tankönyveket.
Ráadásul a Radnótis középszint máshol biztos, hogy már emelt szintnek számít, kész túlélőtábor, olyan szinten vannak leterhelve néha a népek, hogy élni is alig marad idejük a sok TZ, doga, verseny miatt. Például most az egész osztály indul az OKTV-n. Amikor ide jelentkeztem, nem gondoltam, hogy ennyire durva is lehet, de magamnak kerestem a bajt.
Ez az osztálypólóról van, rendelésre kértük, az elején ez a sulilogó van, a suli színeiben (sárga-fekete) hátul meg biohazard jel.Jóccakát!
Ezt nézzétek milyen pingus avatart találtam:
Ez Sipi fórumozóé. -
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8682 üzenetére
Már megtaláltam és megnéztem, remek.
Psycho: Adyből sikerült 5 oldalt összefírkanatanom, de a háborús műveinek elemzését kicsit átfogalmaztam.
A Hamlet alakjáról jutott eszembe egy 9.-es töridolgozat. Egy témazáró volt, amit nem jelentett be előre az osztályfőnök, ráadásul hétvégén rövidített órában írtuk és 2 jegyet is kaptunk rá.A tragikusan sikerült dogák közül az aranyköpéseket felolvasta és valaki a rájára (nem mohamedán lakos) azt írta, hogy porcos hal (naná bioszos/biokémiás osztályról van szó).
Osztályfőnök nagyon méltányolta a dolgot...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #8664 üzenetére
JÓ ESTÉT!
Én meg húzom el a csíkot, mert holnap az irodalom visszavág egy duplaórás értekező dolgozattal Adyról akiről a füzetembe a jegyzet csak 40 oldal.
Szerk.: Szép szám a 8666... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8641 üzenetére
Teljesen olyan már, mint Voldemort, akit "nem nevezünk nevén".
Ice!?: Vagy a Hópingvin alias Birodalmi Télapóhelyettesítő. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8605 üzenetére
A főszereplő így is látszik félképen.
Szerintem én megyek tanulni az I. világháborút a holnapit töri TZ-re, szóval Jó Éjszakát mindenkinek. A Ping Win!-ek, kyrabaybee és az :L legyen veletek! -
-
Badman 4ever
őstag
Banyek ŐSTAG lettem és észre se vettem csak most, hogy öcsém megkérdezte, hogy "te már őstag vagy?".
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8503 üzenetére
Jó Éjszakát Ping Win!-es álmokat mindenkinek.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8500 üzenetére
Ez biztos jobb lesz, mint a MÁV.
Pingvinbirodalmi Állami Vasút...PÁV
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8479 üzenetére
Nálam is előjön a visszaolvasgatós érzés néha és akkor beleolvasgatok a kezdetekbe.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8469 üzenetére
Kellemetlen, de azért legyen szép estéd.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8447 üzenetére
Mondhatni "halálian" jó....
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8433 üzenetére
Szerintem nem kicsit volt hosszú ez a kedd, hanem nagyon. Sőt még vége sincs, most is tanulok vagyis próbálok.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8365 üzenetére
Úgy olvastam először eztet, hogy az adófizetők pénzéből kiosztott prokolkeretet...
Kiosztják, hogy mennyi pénz kell a pokol fentartására...
Üdv R!!
Először Birodalmi Újszülött, azután meg Birodalmi Baba lesz?
Hasek: A fekvőrendőrösön kifeküdtem... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8347 üzenetére
Vagy megkérhetnénk a modikat, hogy ha lehet tegyék zártkörűvé a topikot és csak az írhasson bele arra az időre, amíg elmegy a 10000, aki ismeri a jelszót, amit priviben lebeszélünk.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8315 üzenetére
Kellemes napot mindenkinek! Jó reggelt!
Hirtelen jött nyeremény, én miért nem viszek el százasokat spontán? -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8305 üzenetére
Az lesz az... Jóccakát!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8296 üzenetére
Képzeld nekem is megvan! Az End Of An Era nevet kapta nem hiába, ez után mondták meg Tarjánnak, hogy mennie kell. Azóta szólózik.
Én ezt a koncertet még az MP4-emen is végignéztem egyik vonatúton, mert untam magam, de ez így nagyon jót tett a közérzetemnek.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8255 üzenetére
Sziasztok!
Nem csak a te személyes kedvenced, amikor megláttam a címet... mondom magamnak, hogy na nem csak én szeretem ezt a számot.
Ha rockról ilyen sok szó esett, a metal felé is ki lehet kacsingatni. Kedvenceim közt van például a Metallica, Nightwish (Tarja Turunen féle változat főleg) és még sokan mások. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8225 üzenetére
Jó éjszakát!
Azért olyan öreg még nem vagyok, hogy bácsizni kellene.És igen, ki fogom élvezni, mert holnaptól megint jön a sulinak hívott mókuskerék.
Na én is fekszem, sziasztok! -
Badman 4ever
őstag
Mindenkinek köszönöm!
Hát tényleg nem mindennap lesz 18 az ember, hétvégén már beterveztük haverokkal, hogy megyünk kicsit kirúgni a hámból...
Egyik osztálytársam volt olyan rendes, hogy kaptam tőle egy tábla csokit, meg is lepődtem, hogy ő számon tartja a születésnapomat...
(#8200) Psychonaut: Körülbelül nekem is csak 1-2 kerek százasom van, mindíg lemaradok róluk, de sebaj, más majd gyűjtögeti a kerek számokat.
Ja és íme mai napi szerzeményem:
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #8175 üzenetére
Jó éjszakát, én is veletek tartok!
De nem hozzátok...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8172 üzenetére
De Ronaldo-ra 2 embert uszítunk, hogy szétrúgja, de már így is nagyon ideges volt, amikor párszor "átbukott" a játékosaink lábán.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8166 üzenetére
Fogadjunk, hogy nagy részegedés lesz a haverokkal, meg ha lesznek lányok is a bulitokon, ki tudja...
Épp a magyar-portugál meccset hallgatom.Remélem nyerünk, nem ártana már...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #8148 üzenetére
Kutyát is elengedted nem? Az csak megfogja az embert vagy legalább ugat, ha jön valaki. Szóval nyugi, a villám se csap le kétszer ugyanoda.
Psychonaut: Jól van na, semmi se lehet tökéletes.
Egyik osztálytársam volt az, akinek decemberben, amikor 18 lett, volt egy bulija. Tudni kell róla, hogy a húga, meg ő is valamennyire rockker, na aztán amikor odaérek az elsők közt a buli helyszínére, mit látok? Rockkerek mindenhol, bakancs, fekete szerkó, némi nehéz fém, meg egy együttes, amit Nightrain-nek hívtak és egész este Gn'R dalokat játszott.
Jó éjszakát, én is fekszem, sziasztok! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8145 üzenetére
Megvan az összes albumuk...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8140 üzenetére
Mondasz valamit, de a Guns N' Roses tagjai közül bennem csak az előbb általad említett Slash maradt meg a fejemben, azzal a kalapjával.
gamerkiller: Nyugalom, mégegyszer miért törnének be hozzád? És veled vagyunk, meg a neved is mutatja, hogy killer vagy, szóval nincs sok esélye a gonosztevőnek. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8134 üzenetére
Dettó, most vacsoráztam, jöhet az Ady-vers tanulás...
Kellemes ez a zene, nem is ismertem ezt a fickót eddig, de lehet, hogy rászokok.
Na ezt most elképzeltem együtt:
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8128 üzenetére
Csak nem te vagy a helyi sheriff?
Mr.Csizmás Sheriff... Nem is hangzik rosszul. -
Badman 4ever
őstag
válasz
puttputt #8106 üzenetére
Sziasztok!
Vége a napnak a suliban, az osztályfőnök a szokásához híven megint túlnyújtotta az utolsó órát, már majdnem belelógott a 8.órába...
Köszönöm, de ilyesmit még nem nagyon mondtak rám, inkább azt, hogy szétszort vagyok és igazuk van...
Ha már itt tartok, akkor be is mutatom magamat. Jelenleg 17 éves vagyok még két napig, egy Radnóti gimi nevű helyen koptatom az iskolapadot Szegeden. Általában itthon szórakoztatom magam gép előtt és sokat hallgatok zenét, rockkot vagy metált és mindent ami jó. Nem szeretem én se a trendi zenét, ezzel lehet a kútba ugrasztani.A TV-vel úgy vagyok, ahogy a Tankcsapda zenéli, csak pár sorozatot vagy filmet nézek esténként. Van két ugyancsak gimis öcsém, akik leginkább arra tették fel az életüket, hogy a sírba kergessenek.
Ezenkívül barátokkal szoktam lenni, bulizunk vagy valahova elmegyünk pizzázni, esetleg valamit megiszunk vagy leülünk valahova beszélgetni.
Igazából nincs túl sok mindenre időm emellett a suli mellett, főleg így érettségi táján, szóval az időm egy részét itt töltöm a PH!-n, másikat barátokkal, meg itthon. Régebben csináltam modelleket, meg szeretek fotózni és gépeket (is) barkácsolni.
Kb. ennyit rólam.
gamerkiller: De legalább nem vittek el semmi komolyat. Valaki látta a dolgot az utcáról, mert akkor ki is lehetne deríteni, hogy ki a tettes...
Én meg jártam pl. Olaszországban, Velence az nagyon jó hely, csak nagy a piszok...
(#8099) geprombolo: Aki korán kel, PH!-t lel. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #8080 üzenetére
Jó éjszakát mindkettőtöknek, én is fekszem!
Én se vagyok fotogén, csak bulikon fotóznak, de akkor meg épp nem a legelőnyösebb oldalam mutatkozik be...És nagyon jó zenéket hallgatsz vagy halgattál te is (nem tudom).
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Infranyuszi #8048 üzenetére
Kitartás, én a helyedben a főnök lábára ejteném a kupacot és elszöknék onnan...
De tudom, hogy rossz én is utálom, ha bent tartanak a suliba 7-9 tanórán át, de ez sok százszor rosszabb lehet...
Kitartás és majd ha lesz erőm én is bémutatkozok (nem, mintha olyan érdekes fazon lennék
).
De, azért egy kép rólam addig:
Egy bulin készült, kicsit illumináltan biliárdoztam már.
geprombolo: Láttál már jó gyereket?
Még 3 nap...
Szerk.:
Psychonaut: Na egy közös vonás én is rockkot, meg metalt hallgatok, de bulikon meg mindent ami jó és én se vagyok fotogén alkat...
Mindjárt kezdődik a Sanctuary, oszt megyek nézni... -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #8045 üzenetére
Sziasztok!
Hány gyerkőcöd van még a hercegnőn kívül? -
Badman 4ever
őstag
válasz
Infranyuszi #8029 üzenetére
Pápá!
Psychonaut: Nekem is suli, de nagyon nem akarom, viszont tényleg már egy héttel kevesebb van hátra a nyári szünetig.
puttputt: Naná, hogy csini a hercegnőnk, aki ide betér, az vagy eleve csudaszép vagy megszépül tőlünk... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7985 üzenetére
Jó reggelt!
Tényleg úgy néz ki, mint akinek bemostak volna, pedig nem néztem volna ki belőle, hogy kocsmai bunyókba jár...
geprombolo: Jó utat, azt egy darabban érj haza.
Szia neked is hercegnő! Ha nem jön fizud, mondd a főnöködnek, hogy rászáll a pingubirodalom... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7964 üzenetére
Megtévesztő mi?
De ezért jó álca, senki se tudja ki vagy...más is beugrott már a csapdába.
De lehült errefelé az idő közbe, tegnap a redőny alját is kitépte a vihar a foglalatból, ha nem fogom meg, le is szakadt volna. Ráadásul panel 7. emelet, szóval, ha az a darab valakire ráesik, akkor a mentő viszi el...
Szerintem fekszem, kellemes estét nektek! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7961 üzenetére
Jaja, várom, valami bulit is kéne szerveznem, igény is lenne rá a haverok közt, de nulla pénzzel elég problémás a kivitelezése.
(#7962) geprombolo: 10.-éhez, a születésnapomhoz... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7959 üzenetére
Utolsó év, első héten már kaptam 2 tételt amit majd ki kell dolgozni, ismételnivalókat az érettségihez, ráadásul még a korán keléshez se szoktam hozzá...
Szerencse most itt a szülinapom, meg még annyira nem kemény a suli, szóval lazulhatok egy kicsit. -
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #7957 üzenetére
Sziasztok!
Hát azokat nem nevezném a nőkkel egy lapon, nem is ugyanarra valók...
Amúgy most döbbentem rá, hogy a suli mennyit képes kivenni az emberből... -
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #7917 üzenetére
Neked is Szép Estét!
Hát az lehet, hét vége, mindenki fáradt, most én is, mert suli az elkezdődött és nem szoktam hozzá a korán keléshez... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Infranyuszi #7883 üzenetére
Gyorsan javul a helyzet, ha valami forró teát iszol a betegség ellen, az segít. Jó kis gyümölcsöset és a kedved is jobb lesz tőle.
Gyümitea és geprombolo módszer tuti segít...
Csak gyógyulj meg mihamarabb.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7859 üzenetére
"Mentsétek ki." - Ez úgy hangzik, mintha az M$ az valami bűnbanda lenne...végülis ha belegondolok, tényleg az...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7844 üzenetére
Nekem is korán kell feküdnöm, ma hosszú napom volt, 7-8 óráig bevásárláshoz mentem segítségnek (mert az anyukáknak mindíg segítünk, hallod rarri, ha kell megyünk) és holnap meg sulihoz riadó 6kor, aztán suli és tanulás délután, mert ilyen a végzős gimisek élete, nyomjuk már a második héttől a tételeket az érettségihez.
(#7746) geprombolo: Igen töltöm a 18-at most tizedikén.
(#7816) gamerkiller: Nagyon faja, a többi kamionos gondolom nem értette mi a franc az a két pont...
Én már megyek is, csak benéztem, mert nem hagyom cserbe a többi Ping Win!-t...
Jó Éjszakát Nektek!
Anyuu, rarri anyu mesélsz esti mesét? -
Badman 4ever
őstag
válasz
Vakegérke #7741 üzenetére
Ha ilyesmit terveztek, akkor várjatok másfél hetet vele, mert hivatalosan akkor ihatok alkoholosat...
A nem hivatalos részét hagyjuk, ami eddig volt, az no comment...
(#7737) Psychonaut: Ahova én járok, MO egyik legerősebb gimije, szóval minden lány okos, ez alapkövetelmény a szépségügyileg meg vegyes a felhozatal. Én is megfogadtam amúgy, hogy házi nyúlra nem lövök... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7731 üzenetére
8 fiú vs 23 lány, de ez valami nagyon átlagos arány a suliban.
Szia Tulipanti üdv a birodalomban! -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7716 üzenetére
Szőrös pingvinek netalántán?
-
Badman 4ever
őstag
Én is megyek lepihenni, mert holnap korán kel kellnem... De el szoktam a sulitól, egész nyáron dél felé keltem.
Kellemes Estét mindenkinek!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7692 üzenetére
Jóéjszakát neked! Én épp a sulikezdő kategóriába esek, gimi utolsó éve, jönnek az érettségik, szalgavató és egyebek. Én még örülök neki, hogy van időm szórakozni járni, Ph!-t olvasni, barátokkal együtt lenni.
Vakegérke: Én ezért örülök, hogy még nem dolgozok, mert így jut időm sokmindenre, gondjaim meg nem olyan rettentőek, mint a gonosz főgóréid. Kívánok neked kitartást. Mert Ping Win! és az aki jó elnyeri jutalmát. -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7639 üzenetére
Egy kicsit lekéstem a mai napról, de most jelen vagyok...
Veled vagyok én is, biztos sikerül gariztatni...ha pedig nem, akkor mondd az eladónak, hogy veled van az egész Pingubirodalom és elnáspángoljuk őt, ha nem cseréli be a kártyát... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Psychonaut #7589 üzenetére
Jó pihenést.
-
Badman 4ever
őstag
Sikerült 1 órával hamrabb kelnem, mint tegnap.
Úgyhogy megint reggeli-ebédelnék, de kicsit nehéz foghíjasan.
Rá kell szoknom, hogy korábban feküdjek, mert jön a suli és korán kell kelnem rá.
Nem akarok suliba menni, olyan rövid volt a nyár.
Viszont sokat buliztam és voltam a haverokkal rengeteget. No persze az :L látogatását sem akadályozta meg semmi...
Gratula a sikeres rubikkockázáshoz...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Infranyuszi #7492 üzenetére
Hamár eljött a Télapóbácsi, akkor le is adhatod nála a rendelésed előre, mert már csak pár hónap és itt a Mikulás...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7477 üzenetére
Lassan és is őstaggá avanzsálok és lehet saját képem...
Na azt várom már, de nem tudom milyen pofikám lesz, szerintem marad valamilyen pingus.
Szerk.:
Liteonka: Nem kell off-ba raknod a hsz-ed, mert nagyon is on az.Másrészt ha így eszedbe jut valami szerk.-be írhatod és akkor nem kötöd össze a bajuszt a modikkal.
-
Badman 4ever
őstag
Na jó reggelt vagy mi az izé van most...
Ez a nap is jól kezdődik, 12-kor felébredek, félkomásan kitámolygok enni (reggeli akar lenni), aztán tusolok, és máris főzik az ebédet vagyis csak megmelegítették a töltöttpaprika maradékát, aztán beülök ide a tegnap este 2kor ráhagyott Wine telepítést folytatni Ubuntu alatt, majd go Windows és beesek ide topikba hódolni a Hercegnőcskénknek.Meg is néztem én is kit takar a szőkenős avatar.
Liteonka: Ügyi vagy ha imigyen haladsz tovább, akkor még őstag is lehetsz hamar... -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7393 üzenetére
Jó éjszakát! Meguntad a Crysist?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #7390 üzenetére
Mi jóhogy érdekesebbek vagyunk, amúgy melyik filmről is van szó?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7388 üzenetére
Meg képeket nézni....
Jó éjt gamerkiller! -
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #7384 üzenetére
Megértem, hogy nem akarod konzervhalnak érezni magad...
Vannak ám újak, Hercegnőt is szereztünk már a topiknak... -
Badman 4ever
őstag
válasz
gamerkiller #7381 üzenetére
Az pokoli meleg, nekem már a 30 pár fok is épp elég volt idehaza...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #7357 üzenetére
A főnököket az érdekli, hogy nekik minél több zsé jusson, arra nem gondolnak, hogy honnan, mitől veszik el ezt a pénzt...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest