Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
Vakegérke #7680 üzenetére
Minden gépnek ordítania kell, hogy ő tiszta, mintha ezen múlna a gyártott termék minősége.
Vazz. Odatett ez a mondat rendesen. Fullra ez a helyzet nálunk is, de hadd meséljek el egy kicsit másfajta történetet;Évi néni üzemmenedzser. Az új gépeinken piros, sárga, zöld állaptjelző lámpák (szirénák) vannak. Ha darabot kell cserélni, vagy gépet beállítani, akkor ugye vagy a piros, vagy a sárga szinre vált. A lényeg hogy nincs megmunkálás.
Legendás kérdés lett két év alatt a "Miért piros a lámpa?"
Na de a történet: Éva néni a géppel szemközti folyosón haladt át, épp a piros lámpát bámulta. Kezében a D90es canon. Én épp arra sétálok, és a szemem sarkából látom, hogy a folyosón megáll, megfordul a gép felé, és vakuzva csinál egy fotót, megfordul, és továbbhalad az eredeti útvonalán.
Megjegyeztem hogy melyik csempén állt (ugyanolyan magas mint én), odabattyogtam én is, és a gép felé fordultam. Mit ad Isten; a piros lámpa pont látszott...Jellemzi a vezetőink egy részét. A munkás most lószart se ér... nincs becsülete
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest