- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
Dreamweaver7 #27415 üzenetére
Meglátogattam a barátomat, aki egy hatalmas belvárosi házban lakott, ott írogatott. éppen a körfolyosón jártam már, amikor elkezdődött a hóesés. Gondoltam, hogy jó is lesz már, ha kicsit megmelegszem, mert átfáztam nagyon.
Bekopogtattam, de néma csend, nem válaszolt senki, nem hallottam hangokat, hogy lett volna otthon valaki. Bekukucskáltam az ablakon, de a függönytől nem sokat láttam, csak az előszobával szembeni nappaliban villódzott valami pirosas fény.
Újból bekopogtattam. Mivel nem jött válasz, próbáltam kinyitni az ajtót.
Legnagyobb meglepetésemre, az ajtó nyitva volt. Beléptem, gyorsan be is zártam az ajtót, örültem a kis melegnek.
Elindultam a nappali felé, ahonnan kattogó hangot hallottam. A nyomtató működött éppen, de már a földön is lapok hevertek. Nem értettem mi lehet, kezdtem kicsit félni. Lehajoltam, felemeltem egy a gép által frissiben kidobott lapot.
Legnagyobb meglepetésemre a képen egy nő volt látható egy hatalmas pálmafa alatt.
Eszembe jutott a barátom, aki említett valamit, hogy legutóbbi nyaralása alkalmával összeszedett egy nőt, akinek valami gazdag hapsija volt, aki végül meg is fenyegette, hogy hagyja a barátnőjét békén. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mi köze az egésznek ehhez, hová tűnt Péter, és mi ez a nyomtatás? Jel, vagy figyelmeztetés???
Abban a pillanatban éreztem, hogy egy vízcsepp a vállamra esik. Nem tudtam elképzelni, hogy honnan csepeg a víz, de abban a pillanatban, ahogy felnéztem az emeletre vezető lépcső tetején megpillantottam Pétert, teljesen kicsavarodott, nem életszerű állapotában.
Akkor döbbentem rá, hogy az nem vízcsepp volt, hanem vér!....harmat, cseppfertőzés, kommuna, kapca, temető...
Vakegérke: Qrva gyors vagy! Mint a vellám!!!
Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7 I9-14900HX RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest