- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16955 üzenetére
Fedetlen keblek nem lettek nekem, kedvem szegtem
De el nem keseredem, versenyszellemem kell legyen. Egy remek helyen kedvest elfenekelem. Nesze neked! Fedetlen keblek helyett fenekelek..hehe
Meg kell mentenem eme versenyen helyzetem. Remekelek menten. Esztelen leszek, de nem embertelen. Elengedhetetlen eszement versek, ezek kellenek. Merjem? Merem. Ezzel lehet nyerek. Meg kell fedjelek benneteket, de ezt nem szeretem. egy vers, egy mese, reggelre eszmecsere. Elkezdtem de be nem fejeztem, reggel elestem, felkeltem menten. Ne gyere nekem Elek, mert fejedre verek. Kedvem remek lesz mert kelletlen de nyerek. Reggel ettem egeret, tejet s kenyeret. Menten meggebedek, epres tejet lefetyelek. Megyek.
nem_tom: Engedd el mester, ne kezd el mert menten belegebedsz. Nyelved e-vel nem remekel teljesen, te esztelen
Ellenem kellene kelned. Nyelvem fegyver, pereg, nem veszthetek. Kedved elmegy reggel, mert kelek. Tejfel Elek kedves mese, Szerecsenden leltem meg neked. Befejezed? El se kezdted. Mehetsz
Hangyafalka baktat. Hatalmas! Nagy vagy hangya, hadarja a macska. Karvaly, kakas kaparja a sarat, marasztalva a havat. Ha tavasz marad dalra fakad a gaz. Szava hajaz, Amanda vajaz. Marad a havas tavasz. Antal akarja a tavaszt, ravasz. Barbara balra baktat, szavaz. Tavasz! Szava hangja pang. A mama savaz, ha nem szavaz. Hatvan baba vacak haja csalfa. Kajakban vannak, aranyban. Tavasz van.
geprombolo: El kell menjek veletek, nekem lesz-e helyem?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Netfone
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- További aktív témák...
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest