Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Saját blacklistet/whitelistet eddig is be lehetett állítani, szóval max annyit jelent, hogy a gyerekre mutatva ezt előtérbe helyezik ezt a funkciót. Mondjuk érdekes lesz, ha nincs default lista, és a szülőnek kell feltenni mindent. Már hallom is, hogy csak a FB-t vagy Instat állítja be, de ha van a bejegyzésben egy külső link (pl. XYZ játék hivatalos weboldala), akkor ott jön majd az "Anyúú!/Apúú!" felkiáltás.
A YT esetében viszont a Kids módnak van értelme.#1 Tigerclaw Ezen már én is gondolkodtam, bár én az .xxx domain mellett szavazok. Annyi engedménnyel, hogy egy figyelmeztető splash oldal maradhat .com alatt is, de onnantól kezdve minden szaftos tartalmat át kell pakolni ez alá.
#5 TomMusic Ahhoz képest ez a komment is Edge alól íródott
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged