- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejhallgató teljesen más mint egy szobába telepített sztereo rendszer, hidd el.Itt nem erről van szó, mert ott a tempest biztos vagyok benne hogy sokkal jobb lesz, mint bármelyik megoldás. Oda fülesre tökéletes lesz a Tempest3D és sztereóhoz is remek élményt fog adni és emulálni fogja a térhagzást bizonyos fokig ebben biztos vagyok.
De ez nem lehet jobb térhangzású egy szobában mint egy Dolby atmos+5.1 telepített hangszorókkal aminek nem kell emulálnia semmit, mert onnan szólal meg a hang ahonnan meg kell szólalnia és ahol valóban ott van a hangszóró. Mivel a két konzolon nincs a két megoldás ezért nem lehet összehasonlítani ezt, de majd kipróbálom a rendszeremmel csak a frontpárokkal, mit tud valóban megszólal e a hang a hátam mögül és felülről.( nem fog)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új firmware számos, a konzol bemutatásakor megígért funkciót tesz elérhetővé.
- Politika
- Netfone
- Diablo IV
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest