- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Az világos hogy nem függ tőle,működik olyan procin is aminek nincs.Pont azt kérdezném hogy tudja e használni,gyorsabb lesz-e tőle.Van alkalmazás ami nem tudja használni vagyis nem gyorsul tőle semmit sem,sőt olyan is van ami lassabb tőle de ezt te is tudod.Megfelelő Alkalmazást feltételezem tudnak írni hozzá ha van értelme.
-
kikikirly
senior tag
Igen jövőre jönnek az új Chipek széleskörűen AMD oldalon is.Ezek minden szempontból jobbak lesznek,PC játékra,VR-ra, és fogyasztásban is.Méghozzá elég nagy előrelépés lesz,hiszen a 300as sorozat lényegébem a 200-as újra kiadva csak 3-as GCN-el,VR szempontból jobb aztán csókolom!Fury X király,csak drága és a HBM se olyan nagy vas ist das,jövőre jön a HBM 2,az már kiforrott lesz.És ne feledjük az Nvidia is alkothat valamit.Én várnék a helyedben azzal a VR-al 2 okbók:Az első pillanatban mindig drága,utána lemegy 10K-val az ára.Második: Nincs vagy csak nagyon kevés játék van hozzá.Én is gondolkoztam hogy vegyek-e de aztán úgy döntöttem hogy csak a 2.generációs Vr-ból veszek,az még jobb lesz,Hardver Tapasztalat,Játék ,minden szemontból.Ha te mindenképp akarsz venni már most én akkor is kivárnék vele jövőre, mivel véges a költségvetésed, ezzel csak csúnya ráfizetés lesz a vége,ha egy, ha két kártyás rendszert akarsz építeni.
Természetesen továbbra is tied a döntés joga -
kikikirly
senior tag
Szerintem is jóval erőseb volna,és itt látszik meg hogy a nyers erő nem sokat ér a direkt tervezéssel szemben.Olcsóbban ki lehet hozni jobb teljesítményt.Titan X PC játékra király,de VR-ban messze nem ugyanazt a teljesítményt nyújta mert nem erre tervezték elsődlegesen,nem hiába a rendezvényeken AMD kártyákat futtatták a játékokat,kivéve persze az Nvidia saját VR-jat.Na szép is lett volna
.De tök jó ötlet.
-
kikikirly
senior tag
A hivatalos minimum gépigény: R9 290-GTX970. A 970 nem valami hűde jó ebben,a 290 okés viszont azon csak 2 genrecáiós GCN van,a 380X-en pedig harmadik ami jobban fel van készítve VR-ra.Szerintem elég lesz Medium néhol a High grafhoz is,de én inkább Sima 390-et vennék a helyedben ha 1GPU-ban gondolkozol.Ugyanis az X-ket mindíg elég durván felárasak ahhoz képest ami többlet teljesítményt nyújtanak.Rá pakolsz még néhány ezer forintot és Hardveraprón vehetsz R9-390-et sokkal többet tud mint egy 380X vagyis ár érték arányban jobban jársz, és persze jóval tartósabb megoldás és bírná High grafot is.Természetesen tied a döntés.
-
kikikirly
senior tag
Abu ha jól tudom a játékok 4 magos processzornál a Hyper Threadingből a játékok nem tudnak profitálni,legalább is néztem már több i5-i7 tesztet,legutóbb most a napokban i5-4690K 4,7 GHz és i7-4790 4,7ghz-n és nem volt szinte semmi különbség vagyis olyan minimális eltérések voltak mindkét oldalon ami mérési hibának látszik.A VR tud valamit kezdeni a HT-val,vagy ugyanúgy semmi plusz teljesítményt nem ad hozzá?
-
kikikirly
senior tag
válasz
darealkilla #5 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD és az NVIDIA helyenként eltérő funkcionalítást kínál a saját zárt csomagon belül, de ezt a gyártóknak nem kell feltüntetniük.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest