- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Eset Smart Security-t használom már egy jóideje, nálam nagyon bevált, nincs nagy gépigénye és egyből jelez, ha vírust talál. Szóval ESS Rulez
-
shtml
őstag
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Alepvető védelemnek ez is megteszi, a programfordítás idejére érdemes kikapcsolni. Az engedélyezett programokon hash ellenőrzést is végez és ha változott a hash, akkor figyelmeztet.
-
shtml
őstag
-
lapa
veterán
úgy gondolom nem volt nehéz egy olyan piacra betörni, amin olyan "versenytársak" voltak jelen, mint a VirusBuster. miután 30-40 gépet újra kellett telepíteni miatta és emellett is folyamatos szívás volt csak vele muszáj volt váltani...
a nod32-ről annyit tudok, hogy egyszer csináltam egy konfigot xml-be, egyszer telepgettem egy központi frissítő gépet és azóta csend van. najó, ez még a 2.x verzió volt, azóta kolléga már frissített 3.x-re. mindenesetre nem nagyon hallottam anyázást akkor se...
-
dokar
addikt
én Avast!-ot használok
szüleimnél pedig NOD van, de ott állandóan problémák vannak -
Egy régi Chip Magazinban is benne volt, h mit jelent a NOD rövidítés.
Hasonló cikk volt az is, épp a legfrissebb Number One Vírusirtó díjáról volt szó benne.A suzukiban dolgozok, és ott rengeteg szlovákiai magyar is van, és volt egy csávó, aki nem akarta elhinni, ha a NOD azt jelenti, h Kórház a város szélén, és megkérdeztem egy szlovák ellenőrt, h szlovákul mi a Kórház a város szélén, és rávágta, a kezdőbetűk pedig természetesen egyből stimmeltek. Csávó csak nézett..
-
Red_Bull
aktív tag
Én nem használok semmilyen vírusírtót
Csak egy spyware írtó van fennt a Spyware Terminator de még ez se talál soha semmit. Amúgy XPSP3 van + a beépített tűzfal.
Valamiért mostnanában nem találnak meg az ilyen szar vírusok egyáltatlán, pedig már fél éve így használom a gépet. 2004-ben viszont mikor beköttettem a netet akkor viszont 2 nap alatt teljesen hazavágták aspywarek+ vírusok. Az mondjuk sima XP volt SP nélkül és még tűzfalat se használtam akkoriban.
-
edipqe
senior tag
csak én éreztem iszonyatosan fizetettnek ezt a cikket?
-
James Bond™
tag
Én is NOD32 -őt használok. Bár én ki sem használom, mert nem sok vírus jön a gépre, de kell, hogy legyen! Olyan mintha nem lenne kórház, mert azt gondolnánk, hogy nem leszünk betegek. Egyszer volt vírus a gépen, azóta sem. Így legyen továbbra is...
-
anjani182
őstag
Én kipróbáltam több fajta vírusírtót, már évek óta NOD-ot használok, a cégnél másfajták is vannak, az biztos, hogy a NOD32 kevésbé lassítja a gépeket! (most ne a legjobb legfullosabb core2-re gondoljunk, nem minden cégnél akadnak olyan gépek!)
Tehát én csak ajánlani tudom, megbízható, gyors!
-
Integra
titán
én spywareblastert használok mellé
manuálisan frissítve freeware, és nagyon hasznos és egyszerű program, amit folyamatosan frissítenek is.
évek óta licenszelem a nod-ot, meg mellé ezt a kis kémporgram elleni tűzfalat, router mögül és soha semmit nem nyeltem be.
pedig nem csak a zindexet nézem -
shtml
őstag
vírusdefiníciósadatbázis-frissítés
Vagy még inkább "vírusdefiníciós adatbázis frissítése" - vagy ha ez nem fér ki, akkor "vírusdef. adatbázis frissítése". A mozgószabály képes efféle szörnyszülötteket létrehozni, de ilyenkor célszerű felbontani a szómonstrumot.
-
samfishR
senior tag
Még régen valahol egy kvízkérdés volt h honnan ered a NOD32 neve, yó volt egyből tudni hogy mit is jelent a cím
Én is NOD32-t használok, próbáltam mást is de nekem ez jött be. -
^Clown
addikt
Én is sokáig használtam a Nod-ot, amíg a 3-as verzió alatt be nem kaptam egy vírust. Azóta AVG8-at használok, eddig bevált. De hajrá Nod! Lehet, hogy egyszer visszatérek a Nod-hoz!
-
Csatlakozom a NOD-ot használók táborához. Én kb. 2003-2004 óta használom a termékeit(nagyjából amióta itthoni netem van) és nem igazán tudok rá panaszt mondani. Furcsa volt a 2.7 után a 3-as verzió de hamar megszerettem mert ugyanúgy mint elődje jól gazdálkodik az erőforrásokkal és tényleg megvédi a gépem. Pár hónapja tettem fel a Smart Security mellé Ad-aware-t(free verzsönt) ami nagyon jó csak ugye real-time védelem a fizetős változatban van amihez virusirtót is adnak, az meg nekem nem kell. Ezért kipróbáltam az Ashampoo AntiSpyware 2-t ami scan közben fogja a gépet, de amúgy teljesen jó. Ezt a 2 programot használva szerintem nem is kell több a gépem védelméhez. Ja de, a user részéről egy kis odafigyelés. ;)
A Nod fejlesztőinek meg további jó munkát kívánok, csak így tovább!
-
Typhoon47
senior tag
Én is ezt használom.
Hát vírusokat jól adja, de spywarekhez, adwarekhez, már nagyon kevés, gyakorlatilag mindent beenged (SpyboT S&D!).
-
KilgoreTrout
senior tag
Nem tudom igazából, hogy ez bug vagy feature, de nekem a 3-as Nod32 sokkal jobban fogja a gépem, mint az előtte használt 2.7-es. Például installálásnál van, hogy kiakasztja az egész gépet, és task managerből kell kilőnöm, hogy működjön végre megint minden. Értem én, hogy biztos alaposabban vizsgálja át a futtatandó fájlokat, és egy 300 megáshoz kell az erőforrás, de azért ez egy kicsit túlzás. Főleg, hogy a korábbi verzóval sem sikerült semmilyen vírust összeszednem jópár év alatt.
-
Inv1sus
addikt
Hát én nem a nod32-őt használom, mert nálam egyáltalán nem futott be.
Amíg próbáltam, csak rossz élményeim voltak vele. És ez mindössze egy napig tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest