- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Köszönöm! Akkor teszek vele egy próbát.
Szerk.: Korábbi hozzászólásodva reagálva, semmi gond, mindenkinek meg van a maga dolga, én köszönöm ismételten hogy ránéztél.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Vebber
tag
válasz laceszgamer #17 üzenetére
Nem kapható.
-
SityiSXT
őstag
Mentem egy kicsit gamepaddel is végre. Érződik, hogy kormányra lett ez kitalálva igazából, de nem reménytelen kikapcsolt segítségekkel se, csak nagyon oda kell figyelni. Bekapcsolt segítségekkel se lesz azért könnyű dolgunk, de ha elfogadod, hogy ez nem árkád játék, akkor rendben lesz.
-
Vebber
tag
A switch változattal mi lett?
-
laceszgamer
addikt
Egyedüliként persze, de tiltotta bárkinek, hogy megtegye ugyanezt? Nem, egyszerűen nekik jutott eszükbe először vagy épp volt bátorságuk emgtenni.
Az meg, hogy mennyit tesznek zsebre, nos ez mindenhol így volt, sőt, fizikai formában eladva még kevesebb jut a kiadóhoz, mert még bejönnek oylan apróságok mint a sokszorosítás, dobozolás, szállítás, a kisker haszna.... Máris több elmegy mint a Steam átlag 30%-a, amivel amúgy sem volt senkinek sem baja, míg az Epic, a háta mögött a Tencenttel neki nem állt pattogni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
D.Va
senior tag
Pontosan ez az. Ráknak se kell megint egy újabb account megint egy ezredik újabb kliens. Lassan már több kliens meg account van a gépen mint játék.
Steam-et használom, hagy tudjam már ott megvenni ha eddig is mindig elérhető volt steamen.
600 ezer külön helyre kell már regisztrálni mindenhez. Nekem ebből már elegem van.
Most megint csak egy db tetves játékért megint kínlódjak, meg telepítsek újabb klienseket.
No thanks.[ Szerkesztve ]
-
Tsabi84
tag
Komolyan még mindig azon megy a sírás egyeseknél, hogy melyik store-ba van a játék.
Én a játékot akarom élvezni, nem pedig azt nézzük hogy mi hol van és mert az a csunya Epic meglefizetett valakit, vagy mert megint csak a Steam-en elérhető. Jöttök itt állandóan ilyen meg olyan hülyeségekkel.
Ha valakinek tetszik egy játék az igenis vegye és élvezd!| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
mettek
addikt
válasz laceszgamer #9 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor a steamet is lehetne köpködni mert egyedüli platformként jelent meg a piacon és hatalmas jutalékot húz le a játékokról. Én amugy letojom hogy hány platformon vannak a játékaim. Szerencsére amikkel rendszeresen játszom az pont nem steames.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
laceszgamer
addikt
Igen, ez épp elég, hogy egy helyen van minden, nem mellesleg a legfőbb gond azzal van, hogy az Epic pofátlanul fizetget le kiadókat, ha úgy lenne, hogy megjelenik itt is meg ott is, akkor a kutya sem foglalkozna velük, bár gondolom épp ezért csinálják ezt gátlástalanul mert tudják, hogy akkor senki sem foglalkozna velük.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
D.Va
senior tag
WRC 5-6-7 nálam első napi instant vétel volt. Erre most a WRC 8-at nem lehet megvenni csak a csicska EPIC store-ban. Steamre meg majd csak egy év múlva lesz... Vicc... Akkor meg már jön a WRC9. Ez röhej. Nem hiszem hogy lehet ilyen agyatlan egy kiadó hogy egy ilyen játékot EPIC exkluzívvá tesz...
No thanks.
Maradok a Dirt-nél akkor. -
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Valaki próbálta már? Szemeztem vele PC -n egy próba erejéig, de annyira nincs jó tapasztalatom a néhai Colin McRae / Dirt játékokon kívüli ralis programokkal.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest