- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
durkonorbi #17 üzenetére
Nem igazán tudom hova tenni az Atom procik teljesítményét... Nem vagyok benne biztos, hogy egy full felbontású DivX-szel gond nélkül megbírkózik - szerintem azzal még egy 800-as P3 is megszenved. Viszont ott a Vista, ami a drágább változat része. Azt vajon Aeroval együtt elbírja, vagy csak valami full alap minőségben? És ha erre dobom rá a filmet, akkor nem olvad el az egész kütyü?
Más: Norvég gyártó, valószínűleg csak norvég piacra készíti a kütyüt. Viszont nyilván valamelyik nagy noti OEM rakja össze, tehát előbb-utóbb ideér hozzánk is valamelyik klón.
billentyűmatricázás ügyben: több helyen vehetsz matricákat, amik strapabírók. Ha ez nem megy, akkor keresel egy grafikai stúdiót, ahol kb 30 Ft önköltséggel előállítanak neked egy pár ilyen matricátm tesznek rá egy felső védőfóliát, majd riccelik, és átadják neked mondjuk 500-ért. Nekem volt már ilyen sticker egy notin, és nem kopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged