Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem élni fognak vele, mert PS3-at nem vennék 1-2cím miatt, de egyelőre az NGP tervbe van véve és így 2legyet ütnék 1csapásra.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
davep
tag
Nagyon nehéz kitalálni, hogy mi lesz az NGP végső neve. Nagyon meglepő lenne ha nem PSP2 valamilyen módusulata.
Machete don't text
-
james001
veterán
eleve nekem az a fura ebben,hogy a NGP-n is csak két flipper-gomb lesz,de a ps3 joy-án 4 van...
meg sztem is maradnak a psp2-nél,más nevet el se tudok képzelni ráhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Def26
félisten
Ha könnyű PS3 játékokat psp2 -re portolni akkor ez azt jelenti, hogy nehéz psp2 -re játékokat programozni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Chosen
addikt
GT5-öt rá!!!
-
Gondolom az NGP-re portolt változat le van a kijelzőhöz mérten kicsinyítve és nem fullHD-s tartalmat tartalmaz 7.1-es hiperszuper hangsávokkal. Azért 4-8GB-os méretig nem hiszem, hogy gondot okozna.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Thome
veterán
Pláne hogy a PS3 is leginkább 720p-ben üzemel.
(#4) james001: Most viszont a hátlap érintésérzékeny. Mondjuk nem olyan, mint ha fizikálisan ott lenne...
Viszont a pontossága így is megoldható, mondjuk az érintőhátlap felső részénél van "kevésbé" benyomva a flipper gomb, ha húzod lefele az ujjad, az olyan, mintha a flipper gombot fokozatosan nyomnád be. Hát igen, felemás megoldás, de én csak így tudok elképzelni. -
kapeti07
senior tag
Az XBOX-om mellé nem akartam egy PS3-at, de ha a PSN tényleg azt a szintet hozza mint egy PS3 akkor nálam ez a probléma megoldódna.
Szinte el sem hiszem, hogy GT5 és Uncharted-et játszhatok hamarosan
Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
Bár most gondolkozom azon, hogy elég lassan és nehezen készült el a GT5 PS3-ra, remélem a portolás nem fog évekbe telni.
A tuti az lenne, hogy a megjelenés körül megjelenne a Gran Turismo is!!
Xbox: kapeti
-
félisten
Mi a tököm az az NGP?
-
Def26
félisten
válasz FoxiestFox #12 üzenetére
psp2
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
félisten
-
baliii
senior tag
Lehet már tudni valamit arról. hogy lesz-e TV kimenet? Én nagyon rülnék neki, bár üzleti szempontból nem biztos, hogy jó lépés lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest