- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem. Akkor ez van.
Akkor másképp mondom. Vehetsz olyat, ahol 5 évet adnak, de ha időközben a bolt megszűnik, akkor ki lehet törölni a seggünket a bolti garanciával... Akkor se küldöd el a még garanciás terméket?
Mi a különbség abban, ha országon belül kell garanciáztatni valamit? NEm mindenki BP-n él amúgy, hozzáteszem...
Ha van egy termékem, ami garanciát élvez valamilyen módon, akkor elküldöm, és kész... EZ ennyi.
-
Logika: Olyan helyen veszed, ahol megadják rá ezt. Ahol nem adnak rá, csak 1 évet, onnan nem vásárolunk
A másik igen, postázás. NEm ördögtől való találmány külföldre , adott cég telephelyére postázni...
Lásd Corsair garanciáztatás így megy, ha még gyártói garancia van rá.Kínából megérkeznek a csomagok, akkor innen Németországba is el fog jutni....
Én a Jersey-szigetekre postáztam, odaért a termék, kaptam helyette másikat..
A gyártói garancia létező, és működő dolog. Kell hozzá egy minimális angol tudás, ha az nincs akkor Google fordító.. Megértik mit akarsz.
-
-
-
-
Először is -> Chieftec , ez a neve.
Másik: Tápbelsőt veszünk, nem pedig márkanevet... Elég hülye hozzáállás szidni egy márkanevet.... Tudod milyen minőségű a belső ami benne van?
Gondolom nem kell elmagyarázni az OEM/ODM dolgot.
Tegyél az állításod mögé egy olyan érvet, ami megáll , hogy miért nem piszkálnád bottal... Ha csak tudatlan módon írod, ne tedd. Ez egy szakmai fórum, és gondolom azért ezt te is tudod.
Bakker...értem, nem vennél , de ne PH szint csökkentő hozzászólásokkal.
@Baryka007: 5V nem igazán kell az új gépeknek.... 12V-os ág kell a PC-knek. Procinak, VGA , stbstb,
Kutyát nem érdekli az 5V-os ág, már évek óta, mivel nincs eszköz , aminek kéne. Ugyanez vonatkozik a -5V/-12V-ra is
-
-
Sejtésem szerint ez a még 2016 év elején megjelent CWT CSN sorozatra épül.
Illetve MMIX kollega említette még az Enermax Revolution SFX-et, ami ezzel rokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Pova Curve 5G nyitotta a Pova 7-es sorozatot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest