Hirdetés
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RyanGiggs #14 üzenetére
De, meg lehet, csak úgy kell megválasztani a játék által használt modelleket és effekteket. Tehát nem tömjük tele 126 féle ilyen-olyan effekttel meg 80 ezer poly-s utcakővel, hanem ésszel építjük fel a látványt. Nem fog Battlefield 5 grafikája lenni out-of-the-box mindennek, de vr-ban nincs is rá szükség. Megdöbbentően jó látványt tud nyújtani egy sima showdown demó is, pedig technikailag egy baromi spórolós demó. Csak épp baromira más amikor látod magad mellett a katonát olyan természetességgel, mintha az életben lenne előtted.
-
válasz
RyanGiggs #12 üzenetére
Azért maradjunk annyiban hogy NAGYON fontos hogy 90 fps-sel menjen. Annyit mondtam hogy ha NAGYON jól van implementálva az sdk és a játék render kódja, akkor nem dől senki a kardjába ha beesik a sebesség, ennek ellenére nem fogják elfogadni pl oculus store-ba. Még egyszer kihangsúlyozom hogy az ED esetében is jóval a javasolt felé húztam az értékeket. A játék által ajánlott defaultban ment a megfelelő sebesség, és ebből fakadóan megjelenhetett a store-ban is.
Ezt azért hangsúlyozom ki mert hatalmas tévedés lenne azt hinni hogy akkor majd ha a játékok mennek 50-60 fps-sel, akkor az majd elég lesz vr-ban is mindenkinek. A VR-nak kell a 90+ fps. Pont. Az dícséretes ha valaki meg tudja oldani hogy ne okádj ha épp nem lenne meg, de nem erre kell hagyatkozni.
-
-
Legalábbis azt tudom mondani, hogy ugyan az ED-ben nem volt meg a 75 fps-em (ami a DK2-höz kellene) ha mindent csúcson járattam, és ugyan láttam hogy nem folymatos a hajók mozgása, fényévekkel jobb volt az eredmény mint régen, amikor kb vetted is le a szemüveget azonnal mert akadt minden, "te is". Nem ideális persze ha nincs meg a framerate, az immerziót is tarkón veri, de sokkal de sokkal jobb marad a maradék élmény mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest